Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου – Θεοχαρόπουλου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος όπου συζήτησαν για τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, «ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε την σύμπτωση απόψεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αναγκαιότητα να υπάρξει άμεσα μία βιώσιμη συμφωνία  και να αποκλειστούν οριστικά τα σενάρια εξόδου από την ευρωζώνη».

«Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει να εργάζεται στην κατεύθυνση της εθνικής συνεννόησης για μία βιώσιμη λύση. Χρειάζεται ο ελάχιστος κοινός πολιτικός τόπος ανεξάρτητα από τις υπαρκτές διαφωνίες  που υπάρχουν μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φέρει τελικά μία βιώσιμη συμφωνία που θα κρατήσει τη χώρα εντός της ευρωζώνης και όλες οι δυνάμεις της χώρας που επιθυμούν τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας θα πρέπει να κατευθυνθούν στην ύπαρξη αυτής της συμφωνίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

 

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Μπορεί να λείπω αλλά στηρίζω τον Ευκλείδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ