Ο διάλογος Παυλόπουλου – Γεννηματά – ΒΙΝΤΕΟ

«Το λέω και το επαναλαμβάνω, αλλά είναι μονόδρομος η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης του, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Αισθάνομαι ότι όταν οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, έχουν αυτόν τον προσανατολισμό, αισθάνομαι, όπως και κάθε πολίτης το αντιλαμβάνεται, ότι οι πολιτικές δυνάμεις στέκονται στο ύψος των περιστάσεων» πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά, σημείωσε οτι “είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι ήδη οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές έχουν πάρει πρωτοβουλίες θερμής στήριξης της Ελλάδας και της προοπτικής της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη”.

‘”Έχουμε σημαντικούς συμμάχους, έχουμε ανακτήσει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία» υπογράμμισε και εκτίμησε ότι «σε αυτή την εξέλιξη έχει συμβάλλει καταλυτικά η ομοψυχία, η συνεννόηση και το κοινό ανακοινωθέν μετά από το πρόσφατο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Να μην αποχωρήσουμε από το Eurogroup αν δεν υπάρξει συμφωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Κουτσούμπα και Γεννηματά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ