Συνάντηση Βούτση – Χιωτάκη – ΦΩΤΟ

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ Π.Ε.Τ.Α., Νίκος Χιωτάκης, με σκοπό να τον ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα θέματα που αφορούν την Εταιρεία.

Η ενημέρωση έγινε ύστερα από εντολή που έδωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης προς τη Διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών την προηγούμενη εβδομάδα , με σκοπό την προώθηση λύσεων σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. Ν. Χιωτάκης ενημέρωσε τον Υπουργό για όλα τα θέματα της εταιρείας , μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται:

η ενεργοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπ. Εσωτερικών- Κ.Ε.Δ.Ε. και Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.,με στόχο την υποστήριξη ανταποδοτικών έργων ΟΤΑ στους τομείς ενεργειακής αναβάθμισης, ύδρευσης – αποχέτευσης, στερεών αποβλήτων και συγχρηματοδοτούμενων έργων

ο ορισμός μελών παρακολούθησης παραδοτέων της σύμβασης «Εκθέσεις για την πορεία υλοποίησης από την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων 2007-2013».

Παράλληλα, κατέθεσε στον Υπουργό μια σειρά από προτάσεις που αφορούν τη βελτίωση της λειτουργίας των Ο.Τ.Α. και την υποστήριξη τους στην υλοποίηση μιας σειράς προγραμμάτων.

Από πλευράς του ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ν. Βούτσης μετά την ενημέρωση που έλαβε, εξέφρασε τη βούληση του να στηρίξει την περαιτέρω λειτουργία και ανάπτυξη της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε., προς όφελος της Αυτοδιοίκησης.

 

Διαβάστε επίσης:

Στήριξη Βούτση σε Πανούση στην κόντρα με την Κωνσταντοπούλου

Βούτσης: Δεν ανακινείται επίσημα θέμα εκλογών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ