Καρύδης: Καλά κάνει ο Δραγασάκης αν χρησιμοποιεί τη λιμουζίνα των 750.000 ευρώ

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Δραγασάκη, να μετακινείται με το πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 750.000 ευρώ που χρησιμοποιούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Δημήτρης Καρύδης. Συγκεκριμένα έγραψε:

“Αυτή η εθνικολαϊκιστική γελοιότητα που καλλιέργησε η κυβέρνηση των Συριζα-Ανελ, περί δήθεν «BMW Βενιζέλου», και τώρα της γυρνάει μπούμερανγκ, ας τελειώσει κάποια στιγμή.

Ουδέποτε υπήρξε καμία «BMW Βενιζέλου» (γιατί αλήθεια δεν λένε BMW Σαμαρά ή Παπανδρέου;). Υπήρξαν τα δυο θωρακισμένα αυτοκίνητα των εκάστοτε Πρωθυπουργών και Αντιπροέδρων, που αγοράστηκαν – πριν γίνει ο Β. Βενιζέλος Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος- για λόγους ασφαλείας και η χρήση τους είναι στο πλαίσιο αυτό των κανόνων ασφαλείας λόγω θέσης.

Αν τα χρησιμοποιεί ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο αυτό της ασφάλειας, καλά κάνουν.

Το πρόβλημα ξεκινά από το λαϊκίστικο πάρτι φασίζουσας χροιάς με το οποίο εγκαινίασε την θητεία της η νέα κυβέρνηση λησμονώντας πως ο εκφασισμός είναι τυφλός και στρέφεται κατά πάντων. Θα το λέμε διαρκώς. Η χώρα δεν αντέχει τόσο εμπαιγμό ούτε οι πολίτες τόση χειραγώγηση”.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Δραγασάκης διαψεύδει ότι χρησιμοποιεί τη λιμουζίνα των 750.000 ευρώ

Η απάντηση του Βενιζέλου “στον ενικό” για τη “λιμουζίνα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ