• "Δεν μπορεί να πείσει κανέναν"

  8:10 μμ, Παρασκευή 06 Απρ 2012 8:10 μμ, Παρασκευή 06 Απρ 2012

  "Ο κ. Βενιζέλος, με μια ομιλία που άφησε παγερό ακόμη και το σκληρό κομματικό ακροατήριό του, έδειξε πως δεν μπορεί να πείσει κανένα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης σχολιάζοντας την ομιλία του πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

  "Μίλησε για απώλεια της “δημοσιονομικής κυριαρχίας” της χώρας, της ασφάλειας και της υπερηφάνειας του Έλληνα. Δεν τόλμησε, όμως, να πει ότι είναι ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ, που ανεύθυνα, υπόγεια και εγκληματικά, τα αφαίρεσαν όλα αυτά από την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μίλησε για δέκα προϋποθέσεις ανάπτυξης. Δεν τόλμησε, όμως, να πει για ποιο λόγο αυτά που υπόσχεται για το μέλλον δεν τα έκαναν στα δύο χρόνια που πέρασαν. Μίλησε για την ανάγκη να ειπωθούν αλήθειες. Δεν τόλμησε, όμως, να πει ούτε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σύνταξη του μνημονίου, ούτε για τα μέτρα που αρχικά απέκλειε και τελικά επέβαλε ο ίδιος", είπε ο κ. Μιχελάκης.

  "Δεν είχε, τελικά, την τόλμη της αλήθειας, αλλά το φόβο της ενοχής. Και αυτήν προσπαθεί να μοιράσει, ψάχνοντας για συνενόχους. Ο ελληνικός λαός, όμως, έχει και μνήμη και κρίση. Και θα βάλει τον κ. Βενιζέλο και το καταστροφικό ΠΑΣΟΚ – όπως έκανε και με τον κ. Παπανδρέου – στο περιθώριο της πολιτικής ζωής της χώρας", καταλήγει ο κ. Μιχελάκης.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα