Βούτσης: Ο Βαρουφάκης κάνει άριστα τη δουλειά του – ΒΙΝΤΕΟ

«Προσπαθείτε να υποσκάψετε πρόσωπα.. από το κοινό γραφείο τύπου του καρτέλ της ενημέρωσης. Ο κ. Βαρουφάκης κάνει άριστα τη δουλειά του», ήταν το δεύτερο μέρος της απάντησης που έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, μετά  την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Μαζί με τους άλλους πυλώνες της διαπλοκές παλεύετε να γίνουμε παρένθεση δεν θα γίνει αυτό. Ο λαός θα μας στηρίξει και μας στηρίζει, με όλα τα στριμώγματα που προκύπτουν και τις πιθανές υπαναχωρήσεις και το έχετε καταλάβει», είπε ο Ν. Βούτσης.

«Προσπαθείτε να υποσκάψετε πρόσωπα.. από το κοινό γραφείο τύπου του καρτέλ της ενημέρωσης. Ο κ. Βαρουφάκης κάνει άριστα τη δουλειά του και η στήριξή μας είναι ολόπλευρη».

Επίσης τόνισε: «Θέλετε να μας ενσωματώσετε και να γίνουμε ίδιοι με εσάς, η απέλπιδα προσπάθεια που κάνετε εδώ και στο εξωτερικό με την ασφυξία μήπως κάποιοι κιοτέψουν μήπως ενσωματωθούν… σας το λέω έχετε υποτιμήσει πολλά πράγματα όπως κάνατε το 2012 και το 2014. Να έρθετε για δημοκρατική αντιπαράθεσης και επιχειρήματα», υπογράμμισε.

«Είμαστε από δυο διαφορετικές όχθες μη ζείτε με τη φαντασίωση ότι θα υποχωρήσουμε είστε γελασμένοι δεν είμαστε ίδιοι με εσάς. Σας ενοχλεί όταν θα βρουν δουλειά στην ΕΡΤ ή στο δημόσιο χιλιάδες άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους και σας ενοχλεί η συνολική προοπτική… που προϋποθέτει γενναία απομείωση του χρέος από το καλοκαίρι για να ανοίξει ο δρόμος τη παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας… εσείς θα είστε η παρένθεση στην πρόσφατη ιστορία».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης

Βούτσης: Μνημόνιο πίστης στη διαπλοκή η σιωπή Βενιζέλου – ΒΙΝΤΕΟ

Βενιζέλος: Η χώρα καταστρέφεται με δημοψήφισμα – ΒΙΝΤΕΟ

Βούτσης: Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ