Η απάντηση Σαμαρά για την παράδοση-παραλαβή στο Μαξίμου – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος. 

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με την παράδοση-παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε:

“Το πιο ανήθικο από όλα ήταν ο θόρυβος που έκαναν ότι τάχα δεν θέλησα να παραδώσω στο Μέγαρο Μαξίμου. Η αλήθεια είναι βέβαια εντελώς διαφορετική”.

“Το γραφείο του επικοινώνησε με το δικό μου ζητώντας απλά πληροφορίες για την τυπική παράδοση. Καμία εικόνα δεν είχα για το πότε θα πάει ο κ. Τσίπρας στο Mαξίμου και για το πότε θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν είχα καμία πρόθεση να μην παραβρεθώ τυπικά αφού του είχα ήδη τηλεφωνήσει για να τον συγχαρώ”, τόνισε ο κ. Σαμαράς. 

“Δημιούργησαν ένα πρόβλημα από το τίποτα. Φυσικά όλοι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα πρωτοκόλλου σε βάρος μας δεν είχαν πει το παραμικρό όταν ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική εκστρατεία έβριζε σκαιότατα τη ΝΔ από τη Ρόδο. Ούτε είπαν το παραμικρό όταν στελέχη του έβριζαν εμένα τον ίδιο ως Πρωθυπουργό, τότε, χωρίς κανείς να τους βάλει στη θέση τους “, σημείωσε.

“Είμαστε σε περίοδο που θα κανουν τα πάντα για να πλήξουν τη ΝΔ, να τη βυθίσουν σε εσωστρέφεια, πριν καταλάβει ο λαός την πλήρη μας δικαίωση. Κι όσο περισσότερο καταλαβαίνει ο λαός ότι η δικαιωσή μας πλησιάζει, τόσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν” πρόσθεσε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κουμουνδούρου: Δεν βρήκαμε κανέναν στο Μαξίμου

ΝΔ: Έτσι ήθελε ο κ. Τσίπρας να γίνει η παράδοση 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ