• Καμμένος: "Δικλείδα πατριωτικής ασφάλειας οι ΑΝΕΛ"

  10:16 μμ, Δευτέρα 19 Ιάν 2015 10:16 μμ, Δευτέρα 19 Ιάν 2015

  «Ο προεκλογικός αγώνας έχει τελειώσει, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι 8 μονάδες, δεν υπάρχει δυνατότητα ανατροπής. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που φοβούνται και κυρίως αυτούς του μεσαίου χώρου και τους λέω ότι δύο είναι οι λύσεις: Ή ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία και την αλαζονεία της εξουσίας ή ενίσχυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που αποτελούν δικλείδα πατριωτικής ασφάλειας για τις κόκκινες γραμμές, που έχουν να κάνουν με τα εθνικά θέματα την ορθοδοξία και τον ελληνισμό» ανέφερε από το Βόλο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του ομιλίας στην Μαγνησία.

  Εμείς, τόνισε, είμαστε η εγγύηση ότι θα κρατήσουμε την επόμενη κυβέρνηση απέναντι στο αστικό πληθυσμό που θα είναι ασφαλής. Θέλουμε, επισήμανε ο Π. Καμμένος, να στείλουμε ένα μήνυμα, να καταλάβουν όλοι ότι θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες για να διαπραγματευτούμε για την Ελλάδα ενωμένοι. Οι θεωρίες των άκρων μας στοίχισαν πολύ κατά το παρελθόν, τώρα πρέπει να σταθούμε σε αυτά που μας ενώνουν. Μάλιστα σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βορίδη, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα κονσερβοκούτια, αρκετά σφαχτήκαμε μεταξύ μας, εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι αγκαλιασμένα με την ελληνική σημαία». Πρόσθεσε δε «τον Τσίπρα εγώ θα τον ελέγξω και αν δω ότι πάει να τα κάνει πλακάκια και θελήσει να αποκρύψει από τον ελληνικό λαό την αλήθεια, τότε θα την ρίξω την κυβέρνηση».

  Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός, καλείται να πάρει την μεγάλη απόφαση για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει καθώς η πατρίδα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι: Ή της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων, της κατάργησης της δημοκρατίας και του συντάγματος, ή του δρόμου της εθνικής υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας. Σχολίασε δε μεταξύ άλλων, ότι για πρώτη φορά βλέπει έναν Πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά, να τρομοκρατεί τον λαό, αλλά και τους ξένους να παρεμβαίνουν απρόκλητα στα εσωτερικά της χώρας.

  Δεν υπάρχει θέμα τρόμου ή φόβου, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι η τρομοκρατία προέρχεται μόνον από τον Σαμαρά, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

  Η Ελλάδα, ανέφερε, είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα, ήρθε η ώρα να αντισταθούμε και να τους διώξουμε στις 25 του μηνός, υπάρχει ο δρόμος της ελληνικής αξιοπρέπειας. «Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας να σφίξουμε τα χέρια και να προχωρήσουμε στο αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

  Διαβάστε επίσης:

  Ο Καμμένος δεν χαιρέτισε τον Γιοβανόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα