Επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη στον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην επιτροπή εκλογικού αγώνα του Ποταμιού, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι για αρκετούς στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οι λύσεις βρίσκονται έξω από την Ευρώπη.

«Σύμμαχοί τους είναι οι ακραίοι, που θέλουν επιστροφή στη δραχμή, θα τους έχετε ακούσει και εσείς να λένε στις παρέες, να ζήσουμε φτωχοί, αλλά περήφανοι. Μνημονεύουν τον Τσάβες και στην Ελλάδα ονειρεύονται συμμαχίες με τον Καμμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ο κ. Χαϊκάλης έκανε το καθήκον του, είπε ο κ. Τσίπρας. Το καθήκον να τζογάρει στο χρηματιστήριο με 10% μηνιαίο κέρδος και να παζαρεύει το στεγαστικό του. Ήταν προφανώς ένα θλιβερό κλείσιμο του ματιού του Αλέξη Τσίπρα σε όλο το παλιό σύστημα που έχει βρει καταφύγιο στην Κουμουνδούρου. Σύμβουλοι του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπουργοί του μνημονίου, συνδικαλιστές που έχουν επιχορηγηθεί με εκατοντάδες χιλιάδες, ένα συνονθύλευμα, δηλαδή, εξουσιομανών που βρήκαν μία ζεστή αγκαλιά και προσδοκούν μία δεύτερη πολιτική καριέρα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ