ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος καβγάς Τζαμτζή-Στρατούλη και η απόγνωση του Παπαδάκη

ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος καβγάς Τζαμτζή-Στρατούλη και η απόγνωση του Παπαδάκη

Λεκτικά πυρά αντάλλαξαν ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε τον κ. Τζαμτζή ότι λένε ψέματα στον ελληνικό λαό επί 4,5 χρόνια «πως θα βγει στους δρόμους της ανάπτυξης και τον έχετε στους δρόμους της πείνας και της καταστροφής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος είπε: «Αν σας πουν, όχι δεν διαγράφουμε, τι θα κάνετε; Απαντήστε επιτέλους. Γαργάρα θα κάνετε».

«Θα κάνουμε αυτό που συμφέρει το λαό και τη χώρα», απάντησε, από την πλευρά του, ο κ. Στρατούλης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τζαμτζής δεν έχει επιχειρήματα και προσπαθεί να μην μας αφήσει να πούμε μία λέξη».

Η κουβέντα συνέχισε να εξελίσσεται σε υψηλούς τόνους. «Κοιτάξτε να μην σκίσετε το καλτσόν», ανέφερε ο κ. Τζαμτζής, απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο βουλευτών έληξε με την παρεμβάση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργου Παπαδάκη. «Εγώ τι πρέπει να κάνω; Να πάρω μαστίγιο; Τι να συντονίσω, εμένα δεν με ακούει κανείς και φαίνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Εγώ τη δουλειά μου μπορώ να την κάνω», επισήμανε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ