Ο Νότης Μαριάς για τις κλεμμένες αρχαιότητες από τους ναζί

Ο Νότης Μαριάς για την ψήφο εμπιστοσύνης

Στο θέμα των κλεμμένων αρχαιοτήτων από τους ναζί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς μιλώντας στον Real Fm 97,8.

Ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ απηύθυνε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της εξέτασης του υποψήφιου Επιτρόπου για θέματα Πολιτισμού, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί θα αναζητήσει το θέμα για να δει πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ο Νότης Μαριάς μιλώντας στον Real Fm 97,8 αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της διεκδίκησης του κατοχικoύ δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων.

Σε άλλο σημείο, καλούμενος να σχολιάσει την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση και τη δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται πιέσεις ο Νότης Μαριάς δήλωσε: “Θα προσπαθήσουν σε όλα τα επίπεδα οι μνημονιακές δυνάμεις να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους των 180 βουλευτών”.

Ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε επίσης: “Εμείς ως δύναμη ευρύτερα του πατριωτικού δημοκρατικού αντιμνημονιακού τόξου, πιστεύω θα πρέπει να παλέψουμε για να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 121 βουλευτών της αναστέλλουσας μειοψηφίας, που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για να απαλλαγούμε από την τρόικα και την συγκυβέρνηση”.

Ο Νότης Μαριάς μίλησε επίσης στον Real Fm 97,8 για τις κλεμμένες αρχαιότητες από ναζί, τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και τος γερμανικές αποζημιώσεις.

Ακούστε το ηχητικό

 

Διαβάστε επίσης

BINTEO-Ο Μαριάς στο ευρωκοινοβούλιο για τις κλεμμένες αρχαιότητες από τους ναζί

Καμμένος: Ασκούν πιέσεις σε βουλευτές μου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ