Καμμένος: Ασκούν πιέσεις σε βουλευτές μου

Καμμένος: Ασκούν πιέσεις σε βουλευτές μου

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», στέλνει σκληρό μήνυμα στους βουλευτές του και ιδιαίτερα στη Ραχήλ Μακρή, προειδοποιώντας πως το κόμμα θα προχωρήσει ενωμένο και σε «όποιον δεν αρέσει ας πάει σπίτι του».

Ξεκαθαρίζει πως η χώρα πρέπει να πάει τώρα σε εκλογές, ζητεί την παραίτηση του Κάρολου Παπούλια και προτείνει για διάδοχό του μη πολιτικό πρόσωπο και, μάλιστα, δικαστικό.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι έγιναν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. και διαπιστώνει πως το κόμμα του είναι πιο κοντά στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ από κάθε άλλη φορά…

Ο κ. Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι Σαμαράς και Βενιζέλος θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν την αποστολή τους, να παραδώσουν την κυριαρχία της χώρας.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επισήμανε ότι υπάρχει περίπτωση συνεργασίας ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ, «που έχει βελτιώσει πολλές θέσεις του».

Ο κ. Καμμένος τόνισε, επίσης ότι ο Καραμανλής είναι κεφάλαιο για τη χώρα. «Πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός μεγάλου εθνικού μετώπου», υπογράμμισε, ενώ, παράλληλα, σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα συμπορευθούμε ενωμένοι και δυνατοί. Όποιος δεν αντέχει, να πάει σπίτι του».

Αναφορικά με καταγγελίες του ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να «εξαγοράσει» τις ψήφους βουλευτών, προκειμένου να συγκεντρώσει τις 180 για την Προεδρική εκλογή, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Η κυβέρνηση και οι οικονομικοί πάτρωνές της χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα, για να βρουν τους 180. Προσπάθειες εκβιασμού των βουλευτών έγιναν με το ΣΔΟΕ. Δεν είναι τυχαίο πως επτά βουλευτές μας τους επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ και έκανε έλεγχο για διάφορες υποθέσεις, προκειμένου να εκβιάσει. Υπήρχαν πιέσεις, πιθανόν με οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία δεν μπορώ να γνωρίζω».

Σε ερώτηση αν έχει κάτι στα χέρια του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε: «Εάν είχα συγκεκριμένα στοιχεία για χρηματισμό, θα το κατέθετα. Για απόπειρα χρηματισμού μου έχουν μιλήσει αρκετοί βουλευτές, ότι τους πλησίασαν, όμως αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω νομικά, ώστε να τους οδηγήσω στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς από τους τέσσερις βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝ.ΕΛ. δεν είχε ένα πολιτικό επιχείρημα, κάποια πολιτική δικαιολογία. Θα υποστούμε και απόπειρες αποστασίας και απόπειρες εκβιασμών και το κυνήγι από τον κρατικό μηχανισμό. Ακολουθούμε το δύσκολο δρόμο και όσοι μείνουμε. Όσοι αντέξουμε. Εγώ αντέχω μέχρι τέλους».

Πηγή: Παραπολιτικά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ