“Τι θα κάνει η οικογένεια Καραμανλή στα γενέθλια της ΝΔ”

“Τι θα κάνει η οικογένεια Καραμανλή στα γενέθλια της ΝΔ”

Φουντώνουν τα σενάρια αναφορικά με την παρουσία της οικογένειας Καραμανλή στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, με τις φήμες να θέλουν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πατέρα του, Αχιλλέα, να μη δίνουν το παρών στις εκδηλώσεις, ενώ σύμφωνα με το Βηματοδότη, στη Χαλκιδική θα παραστεί τελικά ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, «δεν πρόκειται να παραστεί (εκτός αν την τελευταία στιγμή αλλάξει γνώμη) ο Κ. Καραμανλής, αλλά ούτε και ο πατέρας του, πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής. Και την απόφασή του αυτή κοινοποιούσε την Τετάρτη σε διοργανωτές της εκδήλωσης. Δεν θα είναι στη Χαλκιδική, όχι επειδή έχει άλλη ασχολία ή θα βρίσκεται στο εξωτερικό. Εκείνο που έμαθα είναι ότι ο κ. Καραμανλής (τζούνιορ) έλεγε σε συνεργάτες του ότι η προετοιμασία της εκδήλωσης έγινε στο πόδι (χρησιμοποίησε μάλιστα τη λέξη «προετοιμασία… γονατογραφίας»).

Και εδώ συμβαίνει κάτι περίεργο. Πάντως από τη ΝΔ θεωρούν ότι τελικά θα παραστεί ο Αχ. Καραμανλής και μάλιστα μαζί με τους Ι. Βαρβιτσιώτη, Π. Μολυβιάτη, Στ. Δήμα και Δ. Σιούφα. Τώρα, θα αναρωτηθείτε, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, τι θα κάνει; Εκείνο που διαρρέει είναι ότι ο κ. Καραμανλής επρόκειτο να πάρει απόφαση την Τετάρτη το βράδυ και θα ειδοποιούσε σχετικά. Τελικά, πήρε απόφαση να παραστεί. Είναι βέβαιο όμως ότι δεν πρόκειται να μιλήσει».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ