Λυκούδης: Δεν είμαι Ρονάλντο για να πάρω “μεταγραφή”

Λυκούδης: Δεν είμαι Ρονάλντο για να πάρω “μεταγραφή”

«Δεν είμαι ούτε Ρονάλντο της πολιτικής για να πάρω μεταγραφή σε άλλο κόμμα, ούτε Κατσαντώνης για να είμαι μοναχικός καβαλάρης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης.

Ο κ. Λυκούδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επισήμανε ότι «Η δική μου φιλοδοξία δεν είναι να είμαι πολιτικός ταχυδρόμος μεταξύ του Βενιζέλου, του Κουβέλη, του Θεοδωράκη, σε καμία περίπτωση δεν είχα φιλοδοξίες να γίνω πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ».

Για τη ΔΗΜΑΡ και την απόφασή του να αποχωρήσει τόνισε ότι «γεννήθηκε με πολύ μεγάλες ελπίδες, γεννήθηκε και από μένα, έβαλα πολύ μεγάλες πλάτες. Κάποια στιγμή όμως έχεις αναφορά στη συνείδησή σου και την πολιτική σου σκέψη. Η ΔΗΜΑΡ έχει εγκλωβιστεί σε μια απίστευτα αδιέξοδη πορεία, δεν έχει εδώ και 1,5 χρόνια κανένα απολύτως στίγμα.»

«Είχα βαρέσει καμπάνα εδώ και 1,5 χρόνο και έβλεπα τους συνάδελφους μου του ηγετικού πυρήνα να βαδίζουν αμέριμνοι προς την ήττα. Η πορεία της ΔΗΜΑΡ είναι απολύτως αδιέξοδη… Δεν αποδεσμεύτηκα εγώ από τη ΔΗΜΑΡ για να πάω σε άλλο κόμμα, δεν είμαι πολιτικός Ρονάλντο για να κάνω μεταγραφές σε άλλο σύλλογο (…) δεν είμαι Κατσαντώνης της Πολιτικής δεν είμαι καβαλάρης μοναχικός» εξήγησε.

Ακόμα, επανέλαβε ότι πρόθεσή του είναι να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά υπό όρους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ