ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Προχωράμε σωστά για να βγούμε στις αγορές

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Προχωράμε σωστά για να βγούμε στις αγορές

Στο τελικό στάδιο για την έξοδο της στις αγορές βρίσκεται η ελληνική οικονομία όπως αποκάλυψε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Προχωράμε σωστά», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ απέφυγε να απαντήσει εάν η Ελλάδα θα βγει ακόμα και σήμερα προς δανεισμό.

Παράλληλα, σημείωσε πως για την έξοδο στις αγορές έχει προηγηθεί διεργασία από την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι από την συγκεκριμένη διαδικασία προκύπτει όφελος εκατοντάδων εκατομμυρίων για την χώρα.

«Το ενδιαφέρον για τα γραμμάτια του ελληνικού Δημοσίου δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στην ελληνική οικονομία», είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Για την υπόθεση Μπαλτάκου, δήλωσε πως ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης δεν ανταποκρίθηκε στην εμπιστοσύνη του Αντώνη Σαμαρά.

Ακόμη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές και τόνισε πως τα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα δίνουν προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ότι στις βουλευτικές εκλογές οι πολίτες επιλέγουν να δώσουν την ψήφο τους στην Νέα Δημοκρατία έχει την σημασία του. Η εικόνα που έχουμε δείχνει ότι θα κερδίσουμε».

Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο του Πειραιά κάνοντας λόγο για ένα νέο εγχείρημα από την «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής.

 

Δείτε τα βίντεο του Mega

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ