Πάγκαλος: Μου έρχεται να ψηφίσω Σαμαρά

Πάγκαλος: Μου έρχεται να ψηφίσω Σαμαρά

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιλέξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Θεόδωρος Πάγκαλος  προκειμένου να διασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και η πορεία της χώρας, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Έχω μια φοβερή αδυναμία. Να ψηφίσω Κουβέλη, ο οποίος μαδάει το μουστάκι του; Τον Βενιζέλο με τον Παπανδρέου, με τη χυδαιότητα και αμφισβήτηση και τη μορφή πολυδιάσπασης του χώρου της «Ελιάς»; Ή τον Θεοδωράκη που το κόμμα του είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει; Έτσι μου ‘ρχεται στο κάτω- κάτω της γραφής να ψηφίσω Σαμαρά, για να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας. Δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στο παραβάν και θα πουν ότι είμαι ΠΑΣΟΚος και θα ψηφίσω χραπ! Δεν το κάνω αυτό. Τι είναι το ευχερέστερο και πιο αποτελεσματικό και έγκυρο που μπορώ να κάνω; Αν συνεχίσουμε έτσι; Να καθίσω να παίρνω θέση επί διαφωνίας Σαμαρά και Βενιζέλου;».

Ο πρώην υπουργός καταφέρθηκε και εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή την απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού να καταψηφίσει το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου, λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Παπανδρέου. Έχει ήδη πολύ μεγάλο πρόβλημα συμμετοχής στην πολιτική ζωή με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του. Αυτοχειριάζεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ