Νταβρής: Στερείται σοβαρότητας ο Καμμένος

Νταβρής: Στερείται σοβαρότητας ο Καμμένος

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Γιώργος Νταβρής για τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Χαϊκάλη, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εγκαλεί τον κ. Καμμένο για το γεγονός ότι αλλοίωσε τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα του κόμματος ενώ καταλογίζει ευθύνες και στον Παύλο Χαϊκάλη για τα όσα δήλωσε σχετικά με χρηματισμό των αποχωρησάντων βουλευτών.

«Ο κ. Καμμένος όχι τώρα, αλλά από το συνέδριο ακόμα, έκανε προσπάθειες να αφαιρέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της ιδεολογίας του κόμματος που είναι το αντιμνημόνιο. Προσπάθησε τότε με τον κ. Νικολόπουλο και την κρυφο-νικολοπουλιάδα, όπως λέω, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει ενταθεί το θέμα με τη στήριξη Τζιτζικώστα και άλλων στελεχών.

Έχει ξεφύγει πάσης σοβαρότητας. Υπαινίχθηκε και πέρασε πλέον στο πεδίο – και όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Παύλος Χαϊκάλης – της πολιτικής αγυρτείας. Δεν μπορεί να λένε ότι τα πήραμε. Δηλαδή, ο κ. Γιοβανόπουλος, ο οποίος είχε προβλήματα, αν άκουσα καλά, ο πεθερός του; Και λένε ότι χρηματιστήκαμε; Βγαίνει και λέει ο κ. Χαϊκάλης «σε καλή μεριά»; Τι εννοούν; Ότι χρηματίστηκαν οι δύο αυτοί εξαίρετοι βουλευτές;»

Παράλληλα, ο κ. Νταβρής αποκάλυψε πως είχε θέσει ζήτημα παραίτησης του προέδρου των ΑΝΕΛ και άφησε αιχμές για την στήριξη του πρώην κόμματος του στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που είχα πει στον κ. Καμμένο να παραιτηθεί. Το είχα πει και στον ίδιο στην κοινοβουλευτική ομάδα και το είχα πει και στην εκλογή γραμματέα, μπροστά στους βουλευτές, διότι έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Του είπα ότι έχουμε πρόβλημα κατεύθυνσης και με ρώτησε αν έχουμε και στο επίπεδό του και του απάντησα ναι. Του είπα ότι πρέπει να μπουν καινούργια άτομα, όπως ο κ. Γιοβανόπουλος και να ασχολείται με τα ψιλά. Είπε ναι, αλλά στη συνέχεια τα πήρε πίσω. Και η διαγραφή η δική μου είναι για να ξεφύγει, διότι δεν έδωσε ποτέ απάντηση.

Απάντησε δεν έγινε και τώρα έχει προκύψει το πιο σημαντικό: η πράξη στήριξης του κ. Τζιτζικώστα και πέφτουν οι άνθρωποι αυτοί επάνω και λένε ότι αν ο κ. Τζιτζικώστας τον ψηφίσουμε και βγει, θα είναι υπέρ της στήριξης του μνημονίου και της κυβέρνησης Σαμαρά; Δικαίως το λένε και το βάζουν αυτό το ερώτημα οι άνθρωποι. Οι άλλοι είπαν τα ψέματα ότι η κυρία Γιαταγάνα ήθελε να βάλει το παιδί της. Γελοιότητες, ψέματα, συκοφαντίες ως την τελευταία στιγμή. Πράγματα για τα οποία, ειλικρινά, ντρέπομαι. Και ιδίως για τον Παύλο Χαϊκάλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ