Οι υποψήφιοι “αντάρτες” του ΠΑΣΟΚ

Οι υποψήφιοι “αντάρτες” του ΠΑΣΟΚ

Νέο πονοκέφαλο αποτελεί για την κυβέρνηση η ρύθμιση για το γάλα. Ήδη βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους και δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κάτια Μακρή στον Real Fm, πολλοί βουλευτές δεν βλέπουν θετικά την ρύθμιση και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Πρώτος, ο Θάνος Μωραϊτης, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την ρύθμιση και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «μεταφέρω το 80% των απόψεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με την οποία συναποφασίσαμε ομόφωνα ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο γάλα». Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μωραϊτης δηλώνει ανοιχτά την αντίθεσή του και προαναγγέλλει ότι θα καταψηφίσει.

Επίσης, ο Μιχάλης Κασσής, ο οποίος έχει διαγραφεί ήδη μία φορά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος σε παλαιότερη ψηφοφορία, δηλώνει ότι θα καταψηφίσει τη σχετική ρύθμιση.

Ένας άλλος υποψήφιος «αντάρτης» του ΠΑΣΟΚ είναι ο  Νίκος Σηφουνάκης. Ο κ. Σηφουνάκης συναντήθηκε σήμερα στους διαδρόμους της Βουλής με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Αθανάσιο Σκορδά και σύμφωνα με τον Real Fm του είπε: «Αν φέρεις τη ρύθμιση στη Βουλή, δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ