ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων

«Ως συνυπογράφων κι εγώ το Νομοσχέδιο (για το μεταναστευτικό), εν πνεύματι ηρεμίας, θέλω πραγματικά να κάνω μία ερώτηση στον Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή και συνέχισε:

«Η συγκεκριμένη διάταξη που προτείνουμε στο άρθρο 19, λέει ένα απλό πράγμα: ότι πρέπει να φροντίσουμε ωε πολιτεία, να σεβόμαστε και τα ανθρώπινα δικαιώματα των οργάνων της τάξεως.

Τι λέει αυτή η  παράγραφος; Λέει, ότι αν κάποιοι μετανάστες, εκ συστήματος και επί σκοπώ, κάνουν ψευδή κατηγορία μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν την παραμονή στη χώρα, και κάνουν μία ψευδή καταγγελία η οποία θέτει σε περιπέτειες το όργανο της τάξεως για το υπόλοιπο της ζωής του, τότε σε αυτή την περίπτωση, αυτή η ψευδής κατηγορία, θα πρέπει να έχει ποινή.

Γιατί αν δεν έχει ποινή η ψευδής κατηγορία του μετανάστη, τότε είναι σαν να λέμε στον κάθε μετανάστη, κάνε από μία ψευδή κατηγορία για να είσαι πάντοτε προφυλαγμένος, και είναι σαν να λέμε σε κάθε όργανο της τάξεως, ότι σε αφήνουμε απροστάτευτο στον κάθε συκοφάντη, ο οποίος έχει συμφέρον να σε κατηγορεί.

Με συγχωρείτε, εάν πράγματι η πολιτική θέση των κομμάτων εδώ, είναι να πούμε στους ένστολους ‘σε αφήνουμε στο έλεος του κάθε συκοφάντη’, τότε αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα, στο οποίο εγώ είμαι ασφαλώς αντίθετος.

Και νομίζω ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι πάρα πολύ σωστή. Έπρεπε να υπάρχει εδώ και καιρό γιατί σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των ανθρώπων» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Δείτε το Βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ