ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Καμία ανοχή στη βία

BINTEO-Σπηλιωτόπουλος: Καμία ανοχή στη βία

Να δείξει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση βίας στους δρόμους της Αθήνας δεσμεύτηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τηνΝέα Δημοκρατία έθεσε το ζήτημα της ασφάλειας στην πρωτεύουσα, το οποίο «λειτουργεί αποτρεπτικά  προς την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», προαναγγέλλοντας την «απαγόρευση των καταλήψεων σε δημόσιους χώρους της πόλης».

«Θα απαγόρευα τις καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας. Μηδενική ανοχή σε καταλήψεις, εμπρησμούς. Μηδενική ανοχή στην βία», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος κατηγορώντας τον Γιώργο Καμίνη ότι «έκλεινε το μάτι» στους αγανακτισμένους.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αμφισβητεί τον εξορθολογισμό των οικονομικών του δήμου, που επικαλείται ο νυν δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι το όποιο πρόγραμμα περικοπών υπαγορεύτηκε από τα μνημονιακά μέτρα.

Ακόμη, ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξέφρασε την άποψη πως η Αθήνα μπορούσε να μην είχε βιώσει την κρίση την οποία βίωσε, αν είχαν εφαρμοστεί άλλες πολιτικές με τόνωση της επιχειρηματικότητας και δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σχολίασε: «Ο μόνος που έχει καταθέσει πρόταση είναι ο κ. Σακελλαρίδης. Απλώς έχει διαφορετικές θέσεις και απόψεις».

Τέλος, αναφορικά με την δημοτική αστυνομία, σημείωσε πως αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης υπάρχουν 600 δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι με την κατάλληλη εκπαίδευση θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ασφάλεια της Αθήνας.

Δείτε τα βίντεο του Mega.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ