Συγχαρητήρια του Βενιζέλου στον Κουβέλη

Συγχαρητήρια του Βενιζέλου στον Κουβέλη

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στον Φώτη Κουβέλη για την επανεκλογή του ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «ο διάλογος μεταξύ μας είναι πάντα ανοικτός».

Αγαπητέ Φώτη, σε συγχαίρω για την επανεκλογή σου ως Προέδρου της ΔΗΜΑΡ από το συνέδριο του κόμματος σας που ολοκληρώθηκε χθες. Ο κοινοβουλευτικός και γενικότερα ο θεσμικός ρόλος του Προέδρου ενός κοινοβουλευτικού κόμματος αφορά τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και ως εκ τούτου υπερβαίνει τα στενά όρια της κομματικής πολιτικής. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείς απόλυτα και σε αυτή τη διάσταση της θέσης σου», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος και συνεχίζει:

«Δεν είναι τώρα η στιγμή να κάνω οποιαδήποτε αναφορά στο μείζον ζήτημα της συσπείρωσης της ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Οι σχετικές αποφάσεις του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ απευθύνονται στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας και θα αξιολογηθούν από αυτήν».

«Θεωρώ πάντως ότι ο διάλογος μεταξύ μας είναι πάντα ανοικτός τόσο σε προσωπικό επίπεδο ως διάλογος μεταξύ παλιών φίλων όσο και εξ ονόματος των κομμάτων μας που μοιράζονται μαζί με τα αλλά κόμματα του συνταγματικού τόξου την ιστορική ευθύνη της διαφύλαξης των θεσμών της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου και της ασφαλούς και οριστικής εξόδου της πατρίδας μας από τη κρίση», καταλήγει η επιστολή.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ