Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα εκλογών

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα εκλογών

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για την κινητικότητα, την διαθεσιμότητα, την Διαύγεια και το σενάριο πρόωρων εκλογών.

«Δεν υπάρχει ζήτημα εκλογών. Δεν θα έδιναν αυτή τη στιγμή οι εκλογές λύση στο πρόβλημα της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης κα συνέχισε: 

«Περιθώρια για πρόσθετα οριζόντια μέτρα δεν μπορούν να υπάρξουν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις μεταρρυθμιστικές μας δράσεις, όχι γιατί μας το ζητάει η Τρόικα, αλλά γιατί πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουμε την ιδιοκτησία αυτών των αλλαγών».

Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, «για πρώτη φορά, το 2013 εκτελέστηκε ένας προϋπολογισμός με πολύ μεγάλη αξιοπιστία. Έχουμε χτίσει μια αξιοπιστία που στο παρελθόν δεν είχαμε».

«Σχετικά με τις απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί να γίνουν εντός του 2013, υπάρχει αυξανόμενος αριθμός υπαλλήλων που αποχωρούν κατόπιν πειθαρχικών αποφάσεων. Η κινητικότητα μελλοντικά δεν θα συνδέεται με τις απολύσεις, αλλά θα είναι εργαλείο καλύτερης διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού», τόνισε μεταξύ άλλων για την κινητικότητα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ