Μητσοτάκης:Πορευόμαστε με συνέπεια και δικαιοσύνη

Μητσοτάκης:Πορευόμαστε με συνέπεια και δικαιοσύνη

 

Τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη δέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.  Ο κ. Μητσοτάκης τον ενημέρωσεε για όλες τις δράσεις του υπουργείου, αλλά κυρίως για το πρόγραμμα κινητικότητας στο Δημόσιο.

“Είναι πολλά τα ζητήματα τα οποία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να πορευθούμε σε μια πορεία με συνέπεια, διαφάνεια, δικαιοσύνη, ταυτόχρονα να είμαστε εντάξει και στις μνημονιακές μας υποχρεώσεις. Αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κάνουμε και μια δημιουργική υπέρβαση των δεσμεύσεων. Να χτίσουμε μια δημόσια διοίκηση η οποία πραγματικά θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα των καιρών και των πολιτών. Αυτοί είναι οι δύο τομείς στους οποίους κινούμαστε και πρέπει να κινηθούμε παράλληλα και στους δύο”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

 

“Αναφερθήκατε στη δικαιοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό” του είπε ο κ. Παπούλιας.

 “Οι προσπάθειες μας, ακόμα και αν μερικές φορές ενέχουν στοιχεία οριζόντιων παρεμβάσεων, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιες. Αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και με τον νόμο τον οποίο ψηφίσαμε, αλλά θα είναι και ένας μπούσουλας από δω και στο εξής για τις κινήσεις μας” απάντησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ