Βόζενμπεργκ Vs Παππάς

Βόζενμπεργκ Vs Παππάς

Η γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τα συνέδρια των δύο κομμάτων αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

«Το συνέδριο θα αποδειχθεί ιστορικό. Έρχεται να «κλειδώσει» την συγκρότηση του ενιαίου μαζικού κινήματος της αριστεράς το οποίο καλείται να κυβερνήσει για πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο κ. Παππάς και συνέχισε:

«Οι κυβερνητικοί μας αντίπαλοι είναι παντρεμένοι με το κομμάτι του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει και την κύρια ευθύνη για το που έχει φτάσει η χώρα μας σήμερα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασική δύναμη του προοδευτικού κομματικού του ελληνικού πολιτικού φάσματος», τόνισε.

«Η έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ σημαδεύτηκε από την απουσία του Μανώλη Γλέζου. Ο λόγος δείχνει μια επανάληψη της καπήλευσης των όρων εκσυγχρονισμός, σύγχρονο, προοδευτικό, κάτι που κάθε κομματικός οργανισμός καλείται να το αποδείξει στην πράξη», σχολίασε από την πλευρά της η κ. Βόζεμπεργκ και συμπλήρωσε:

«Το δικό μας συνέδριο, ανέδειξε για πρώτη φορά την ανάγκη ανανέωσης».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει μπει σε μια πορεία μη αναστρέψιμης φθοράς. Ο σφιχτός εναγκαλισμός με το πιο απεχθές πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε:

«Αυτό το κυβερνητικό σχήμα, συμπυκνώνει τις απόλυτες ευθύνες αυτών που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Έχει λίγα ψωμιά».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ