Παπαδημούλης: Όσοι ποντάρουν στη διάσπαση θα πέσουν έξω

Παπαδημούλης: Όσοι ποντάρουν στη διάσπαση θα πέσουν έξω

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Real Fm και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη και τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «αυτοί που φαντασιώνονται σενάρια διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν έξω».

«Σήμερα η κεντρική επιτροπή ολοκληρώνει τις εργασίες της και προχωράμε στην τελική ευθεία για το συνέδριο ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και του μετασχηματισμού του σε ένα πλατύ ενιαίο κόμμα της αριστεράς», τόνισε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών πάμε στον ενιαίο σύριζα των μελών. Ένα ενιαίο ενωμένο δημοκρατικό κόμμα».

Όσο για τις διαφοροποιημένες θέσεις που έχει προβάλει η «Αριστερή Πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε:

Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν αλλάξουμε εμείς. Να γίνουμε πιο ενιαίοι, πιο αγωνιστικοί πιο μαχητικοί.

Δεν θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη αυτών που μας ψήφισαν και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ακόμα περισσότερων διαφορετικά. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά είμαι βέβαιος ότι στο συνέδριο, θα κερδίσει η ενότητα και όλοι θα σεβαστούν και θα στηρίξουν αυτό που θα αποφασιστεί. Μαζί και ο κ. Λάφαζάνης».

Ο κ. Παπαδημούλης, απάντησε και σε όσους κάνουν «σενάρια διάσπασης»:

«Όσοι από τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν η φαντασιώνονται, η καλλιεργούν σενάρια διάσπασης στο τέλος θα πέσουν έξω. Όλοι στο τέλος θα στηρίξουν ότι αποφασιστεί από τον δημοκρατικό κανόνα. Όποιο και αν είναι αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μεγάλος, γιατί έγραψε στη σημαία του τη λέξη «ενότητα» και τη φράση θέλουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε με πυρήνα την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση της αριστεράς». 

Ο κ. Παπαδημούλης, τόνισε ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το συνέδριο θα βγει πιο ενωμένος, πιο ισχυρός και πιο δύσκολος αντίπαλος για την μνημονιακή κυβέρνηση», ενώ επισήμανε ότι δεν «βλέπει» συνεργασία, με το κόμμα του Αλέκου Αλαβάνου.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ