Ο Αϊβαλιώτης για την επιστροφή Καρατζαφέρη σε ΝΔ

Ο Αϊβαλιώτης για την επιστροφή Καρατζαφέρη σε ΝΔ

 

“Αλλάξτε αμέσως πολιτική για να μπορέσουμε να συζητήσουμε, έτσι δεν μπορούμε να συζητήσουμε” τόνισε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης , σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ.

 

Μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου ο κ. Αϊβαλιώτης, είπε συγκεκριμένα: “Επειδή τον Σαμαρά τον ξέρω από το 1980, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ευφυής. Ήμουν στο κόμμα του, είχα γραφείο Ευρωβουλευτή της Πολιτικής Άνοιξης, τον ξέρω τον Αντώνη τον Σαμαρά. Λέω κάτι πολύ απλό, αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι ο Αντώνης ο Σαμαράς. Πώς το λένε; Eίναι νερομένος με νεοφιλελευθερισμό και Στουρνάρα. Αν αλλάξουμε πολιτική, που πιστεύω έχει τις διανοητικές διαδρομές 100% να το κάνει και την λεβεντιά την έχει, μπορούμε να συνεννοηθούμε και να συζητήσουμε με οποιονδήποτε”

“Όμως με αυτή την πολιτική, συγνώμη, δεν μπορώ να συνεννοηθώ, ούτε εγώ, ούτε κανένας από το ΛΑΟΣ. Αλλάξτε αμέσως πολιτική για να μπορέσουμε να συζητήσουμε, έτσι δεν μπορούμε να συζητήσουμε” επεσήμανε.

Ο κ. Αϊβαλιώτης, συνεχίζοντας, υπογράμμισε: “Η εύκολη λύση ήταν να έχει μείνει ο Καρατζαφέρης από χρόνια στη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να ήταν και σήμερα αρχηγός, θα ήταν σίγουρα πολλές φορές υπουργός. Δεν έχει κυβερνήσει ούτε μία μέρα, δεν κάθισε σε υπουργική καρέκλα, δεν πήρε δάνειο, δεν έκανε σκάνδαλα, δεν αδίκησε κόσμο, είναι ένας άνθρωπος τίμιος, συνεχίζει να λέει αυτά που λέει και επαναλαμβάνω έχει δικαιωθεί. Η απλή λογική λοιπόν στην εξουσία, αυτό χρειάζεται”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ