Οι νέες μπίζνες του Πάγκαλου

Οι νέες μπίζνες του Πάγκαλου 

 

Τα φτερά του στις επιχειρήσεις ανοίγει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” σύστησε με την σύζυγό του, Χριστίνα Χριστοφάκη, εταιρεία που προωθεί -μεταξύ άλλων-και την κατασκευσή του πρώτου αποτεφρωτηρίου για καύση νεκρών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία του ζεύγους Πάγκαλου φέρει την επωνυμία  P&P Investment and Development Consultants και αντικείμενό της είναι μεταξύ άλλων, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, υπηρεσίες έρευνας αγοράς, παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας, αντιπροσώπευση επιχειρήσεων κ.τ.λ.

Ως έδρα δηλώνεται το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 18.

Πριν από 20 περίπου ημέρες και προκειμένου να ενημερωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το θέμα της δημιουργίας αποτεφρωτηρίων στα κοιμητήρια, καθώς και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνει αυτό, ο κ. Πάγκαλος κάλεσε στο γραφέιο του τον πρόεδρο της Επιτροπής για το Δικαίωμα Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα, κ. Αντώνη Αλακιώτη.

“Ο κ. Πάγκαλος έχει κάποιον φίλο του επιχειρημτία που επιθυμεί να φτιάξει αποτεφρωτήρια στην Ελλάδα. Μας κάλεσε στο γραφείο του για να ενημερωθεί πώς μπορεί να φτιαχτεί αυτό το αποτεφρωτήριο επειδή ξέρει ότι εμείς έχουμε φτιάξει το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει πλέον. Του εξηγήσαμε ότι βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας η εγκατάσταση πρέπει να γίνει με τη συνεργασία των δήμων”, αναφέρει ο κ. Αλακιώτης στην εφημερίδα.

Ο κ. Πάγκαλος αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς επικοινώνησε προσωπικά με δύο τουλάχιστον δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας. Μάλιστα σε επιστολές του προς τους δημάρχους αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έχει καταγράψει στη διαθήκη του ότι όταν φύγει από τη ζωή να κάψουν τη σορό του.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ