Πρώτη πόζα για την… Δεύτερη φωνή!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Πρώτος σου … πρόδωσα ότι οι πολυσχιδείς Μιχάλης Ρέππας- Θανάσης Παπαθανασίου θα «χτυπήσουν» και στο «Αποθήκη» με το ολοκαίνουργιο έργο τους «Δεύτερη φωνή» και με πρωταγωνίστριά τους την εξαίρετη Νένα Μεντή και τώρα σου έχω και την πρώτη επίσημη φωτογραφία για την εν λόγω φιλόδοξη δουλειά.

Η Νένα ποζάρει σε αυτή με την υπέροχη Δανάη Σκιάδη, ενώ στον θίασο ανήκουν ακόμα οι καίριοι Γιώργος Ζιόβας, Κωνταντίνος Γαβαλάς, Δημήτρης Σαμόλης και Γιώργος Κατσής.

Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 14 Οκτωβρίου και το στόρι έχει ως εξής:

Στο κέντρο του έργου βρίσκεται ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ) μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ) ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη.

Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει επαγγελματικά και ερωτικά.Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του, ενταγμένος στις αγέλες των νεοφασιστών.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμού: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ