Ο Μουμούρης στο πλάι της Ράντου στο «Blue Jasmin»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο εξαιρετικός Μάξιμος Μουμούρης που είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του «έκλεισε»να συμπράξει με τις άξιες Ελένη Ράντου-Γαλήνη Χατζηπασχάλη στο «Blue Jasmin»που θα ανεβάσει στο θέατρο «Διάνα»ο εμπνευσμένος Σταμάτης Φασουλής. Με το που «έσκασε»η…βόμβα πως η Ράντου εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα της θεατρικής διασκευής του οσκαρικού αριστουργήματος του σπουδαίου Γούντι Άλεν «Blue Jasmin»και το ανεβάζει με σκηνοθέτη τον Φασουλή, «ανέβασα»την αποκλειστική είδηση πως πλάι στη Ράντου θα δούμε την Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Και τώρα επανέρχομαι για να σου…προδώσω πως μαζί τους θα δούμε και τον υπέροχο Μάξιμο Μουμούρη.Και το παζλ συνεχίζεται!

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκασμένη να μετακομίσει στην αδερφή της στο Σαν Φρανσίσκο, όλος ο κόσμος της επαναπροσδιορίζεται με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Η ταινία έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ βραβεύτηκε με τη χρυσή σφαίρα, το Bafta και το Screen Actors Guild Award.

Τη θεατρική απόδοση του Blue Jasmine θα κάνει η Ελένη Ράντου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου και η πρεμιέρα στο Θέατρο Διάνα τον Οκτώβρη αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ