Με το διεστραμμένο μυαλό του Ριχάρδου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Ο Ριχάρδος έρχεται στο Εθνικό Θέατρο-πρώτος έγραψα ότι ο Χουβαρδάς σκηνοθετεί το διαμάντι του Σαίξπηρ- και καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα… επανέρχομαι με αποκλειστική φωτογραφία και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία για τη φιλόδοξη δουλειά.

Δες φωτογραφία και μάθε πως όλη η παράσταση θα έχει τη «στρεβλή»ματιά που χαρακτηρίζει το αληθινά «διαστραμμένο» μυαλό του Ριχάρδου-από όταν ήταν παιδί! Θεϊκή δεν είναι η ιδέα του Χουβαρδά;  Ανυπομονώ να την δω εκτελεσμένη στην σκηνή από τις 10 Δεκέμβρη

15.10 Θες και στόρι-που το ξέρεις αλλά να στο θυμίσω!  Η ειρήνη και η ευημερία φαίνεται να έχουν επιστρέψει στην Αγγλία, μετά από έναν μακροχρόνιο εμφύλιο πόλεμο. Εγγυητής αυτής της ευημερίας είναι ο βασιλιάς Εδουάρδος, της δυναστείας των Γιορκ. Όμως, ο μικρότερος αδελφός του Βασιλιά, Ριχάρδος, αν και πολύ πίσω στη σειρά διαδοχής του στέμματος, επιθυμεί την εξουσία.Χωρίς  αναστολές και με μια τρομερή  εκμαυλιστική γοητεία, χρησιμοποιεί βία μα και διπλωματία, πειθώ, λυκοφιλίες και ενεργοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει, για να υπερπηδήσει όσα εμπόδια του κλείνουν το δρόμο προς την κορυφή.

Δίπλα στον χαρισματικό Λιγνάδη θα δούμε τους ικανότατους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,Άλκηστη Πουλοπούλου, Μάνο Βακούση, Ιερόνυμο Καλετσάνο, Άγγελο Παπαδημητρίου, Θέμιδα Μπαζάκα, Κώστα Μπερικόπουλο, Σοφία Σειρλή, Νίκο Ψαρρά κα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ