Η Τζούλη Σούμα έτοιμη για…Πράσινο Φουστανάκι!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Bασίλη Μπουζιώτη

«Απολυμένη» περιμέναμε να την δούμε, στην…διαδρομή όμως έγινε αλλαγή πλεύσης και πρόκειται να …ντυθεί με Πράσινο Φουστανάκι.Ο λόγος για την ικανότατη κι έμπειρη Τζούλη Σούμα που άλλο μονόλογο σχεδίαζε να ανεβάσει κι άλλο θα ερμηνεύσει τελικά.Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου το ανέβασμα του γερού μονόλογου του Αντώνη Τσιπιανίδη «ναυάγησε»και έτσι η καίρια ηθοποιός ξεκίνησε πρόβες για τον θαυμάσιο μονόλογο της πολυσχιδούς Λένας Κιτσοπούλου «Το πράσινο μου φουστανάκι».

ΤΗΝ σκηνοθεσία της άκρως φιλόδοξης παράστασης που θα ανέβει στο «Αλκμήνη» για να φιλοξενείται εκεί Δευτέρες-Τρίτες έχει αναλάβει η ικανότατη Μαρία Αιγινίτου.Τα σκηνικά υπογράφε ιο Γιάννης Θεοδωράκης, τα κοστούμια ο Νίκος Καρδώνης,τους φωτισμούς ο Δημήτρης Μπαλτάς,την μουσική ο  Σπύρος Παρασκευάκος,την επιμέλεια κίνησης η Φαίδρα Σούτου. Φωτογραφίες: Αντώνης Λέκκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Καστρησίου

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Τζίνα Φουντουλάκη

ΟΣΟ για το στόρι;Ένας άνθρωπος, όπως όλοι μας, μια γυναίκα, που δεν πείνασε ποτέ της, έχει φίλους, γνωστούς, συγγενείς, ζει μια φυσιολογική ζωή. Περιμένει να συμβεί κάτι μαγικό και σκαρώνοντας στίχους σε δεκαπεντασύλλαβο, ψάχνει την όμορφη θέα του κόσμου πάνω από τις ταράτσες των πολυκατοικιών. Ίσως χρειαστεί να ανέβει στα κάγκελα του μπαλκονιού, να σηκωθεί στις μύτες και να αφήσει τα χέρια.

ΕΙΝΑΙ ενθουσιασμένη για το νέο της ελκυστικότατο «στοίχημα»η Σούμα που εκτιμά πολύ την γραφή της Λένας Κιτσοπούλου και κάνει εντατικότατες  πρόβες με την Μαρία Αιγινίτου για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ