«Δεν τον θεωρώ κλέφτη!» λέει η Παναγιωτοπούλου για τον Ρήγα στο enikos.gr

Του Βασίλη Μπουζιώτη

«Δεν θεωρώ κλέφτη, ούτε απατεώνα τον Αλέξανδρο Ρήγα! Μέσα σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και επειδή αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά που ετοιμάζαμε με το Glorious, ειπώθηκαν πράγματα που φυσικά δεν τα εννοώ όπως ακούστηκαν! Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία έγιναν τα πράγματα και η πίκρα για τη διάλυση της δουλειάς με οδήγησαν σε κάποιες φραστικές υπερβολές… Δεν θεωρώ κλέφτη τον Αλέξανδρο ούτε και απατεώνα, θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό…Με πίκρανε συναισθηματικά γιατί δεν με στήριξε σε όλο αυτό που έγινε με την επιχείρηση, η οποία με…πέταξε εκτός, αλλά μέχρι εκεί!».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Άννα Παναγιωτοπούλου ξεκαθάρισε το φλέγον θέμα που «πρωταγωνιστεί» εδώ και δύο εβδομάδες στον χώρο!

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μιλώντας αποκλειστικά στο enikos.gr βάζει τα πράγματα στην θέση τους, γεγονός που έχει ικανοποιήσει σύμφωνα με πληροφορίες μας τον Ρήγα.         

Όπως είχαν συζητήσει στην Θεσσαλονίκη, η Παναγιωτοπούλου ανακάλεσε κι αυτό όπως όλα δείχνουν ρίχνει τους τόνους, ανάμεσα στους δύο παλιούς συνεργάτες.

 

Δείτε επίσης:

Ρήγας στο enikos.gr: «Να γιατί έστειλα εξώδικο στην Παναγιωτοπούλου»

Ο Ρήγας για την Παναγιωτοπούλου: Μου έδωσε το λόγο της ότι θα ανακαλέσει- BINTEO

Ρήγας για Παναγιωτοπούλου: «Αν δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά!»

Ρήγας – Παναγιωτοπούλου δύο ξένοι… στην ίδια πόλη

Αποκλειστικό:Η απάντηση του Ρήγα στην Παναγιωτοπούλου μέσω του enikos.gr

H Παναγιωτοπούλου ξεσπά για τον Ρήγα: Είναι ένα τέρας – ΒΙΝΤΕΟ

 

               

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ