Ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθετεί το νέο έργο Ρέππα-Παπαθανασίου στο «Άλσος»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΌτι οι Ρέππας-Παπαθανασίου γράφουν νέο έργο που έχει να κάνει με την περίφημη Finos Film και την δεκαετία του ’60 το ξέρεις γιατί στο «πρόδωσα» πρώτος, όπως πρώτος σου αποκάλυψα ότι θα δούμε στη φιλόδοξη αυτή δουλειά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Κόκλα, την Ελένη Γερασιμίδου, τον Μέμο Μπεγνή αλλά και την Δέσποινα Βανδή σε πρωταγωνιστικό ρόλο-και θα παίζει και θα τραγουδά! Αυτό που έρχομαι να προσθέσω τώρα είναι πως το έργο αυτό θα εκτυλίσσεται στα στούντιο της περίφημης Finos Film και πως τη σκηνοθεσία της υπερπαραγωγής της Ηλία Μαροσούλη πρόκειται να σκηνοθετήσει ο έμπειρος Φωκάς Ευαγγελινός!

Όλοι νομίζαμε πως οι Ρέππας-Παπαθανασίου θα υπογράψουν και τη σκηνοθεσία του έργου τους, αλλά αυτή την έχει αναλάβει ήδη ο Ευαγγελινός.

Ο Μαροσούλης φέρεται ενθουσιασμένος για το νέο υποσχόμενο «στοίχημά» του και βάζει τα δυνατά του για να φτιάξει μια παραγωγή για την οποία θα μιλάνε όλοι η οποία θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο θερινό Άλσος που θα βρίσκεται στη θέση που ήταν το παλιό…Θα επανέλθω με νεότερα!.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ