Από τον «Γυάλινο κόσμο» στην «Σπασμένη στάμνα»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Λίγο μετά το πέρας του εξαιρετικού «Χορού του θανάτου»και λίγο πριν την επανάληψη του γερού «Γυάλινου κόσμου» ο Δημήτρης Καταλειφός είναι σε συζητήσεις για το επόμενο θεατρικό του «χτύπημα».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr ο εξαίρετος ηθοποιός και σκηνοθέτης, συζητά θερμά με τα Αθηναϊκά Θέατρα για να παραμείνει και του χρόνου στο «Εμπορικόν» που «χτυπάει» τα τελευταία χρόνια με δεινότητα.

Και μάλιστα η κουβέντα γίνεται για συγκεκριμένο έργο το οποίο λατρεύει ο Καταλειφός μια και συνάρπασε σε αυτό στο πλάι των Λευτέρη Βογιατζή, Βασίλη Παπαβασιλείου, Σμαράγδας Σμυρναίου, Ράνιας Οικονομίδου,Τάσου Μπαντή, Άννας Κουρή, Μελίνας Μποτέλη κ.α.

Ο λόγος για την λατρεμένη «Σπασμένη στάμνα» του Κλάιστ, που είχε «σπάσει πόρτες» στο Κυκλάδων το ’82. Τώρα ο Καταλειφός θέλει να «επιστρέψει» σε αυτήν κι είναι σε συζητησεις με τους Διονύση Παναγιωτάκη-Ελένη Κούρκουλα προκειμένου να το ανεβάσει του χρόνου με γερή διανομή…

Για την ώρα πάντως λάβετε θέσεις για να δείτε τον «Γυάλινο κόσμο» που γυρνά στο «Εμπορικόν».

Από τις 4 Μαρτίου η παράσταση που δίδαξε με δεινότητα η Έλενα Σκότη με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Καταλειφό, Θέμιδα Μπαζάκα, Κωνσταντίνο Γώγουλος και Στέλλα Βογιατζάκη, μας περιμένει στο θέατρο του Ψυρρή για να μας «πλουτίσει»θεατρικά-για όσους δεν τον είδαν κι όσους επιθυμούν να τον απολαύσουν και πάλι…               

Αξίζει εδώ να συμπληρώσουμε ότι ο εξαίρετος ηθοποιός αμέσως μετά το πέρας του «Γυάλινου κόσμου» θα μεταβεί στην Κρήτη για τα εκεί γυρίσματα της νέας σειράς που ετοιμάζουν για            τον Alpha οι Παπαδουλάκης-Γιαννάκου.

  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ