Ζερόμ Καλούτα: Έτοιμος για το Vox με τον Θανάση Αλευρά μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε – Τι θα γίνει με την εκπομπή «Φτάσαμε» – Αποκλειστικό

Ο πολυτάλαντος Ζερόμ Καλούτα που φέτος ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στην παρουσίαση αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ «Φτάσαμε», ετοιμάζεται ολοταχώς για την επιστροφή της μουσικοθεατρικής παράστασης «40+βγαίνω» με τον Θανάση Αλευρά στο Vox που φέτος θα λέγεται «40+ξαναΒΓΑΙΝΩ»!

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η επέμβαση ρουτίνας που άργησε ένα χρόνο

Λίγες μέρες πριν, ο Ζερόμ με φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του την επέμβαση που έκανε θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που είχε δίπλα του.

Πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας που από πέρσι έπρεπε να κάνει αλλά βρήκε το χρόνο να υποβληθεί πριν περίπου ένα μήνα. Όλα πήγαν καλά με την υγεία του και τώρα αναρρώνει με επιτυχία πριν ξεκινήσει στο Vox τη Δευτέρα στις 20 Νοεμβρίου και για κάθε Δευτέρα.

Στο μεγάλο γενέθλιο πάρτυ του Θανάση Αλευρά, εκτός από τον Ζερόμ θα είναι και πάλι δίπλα του η εκρηκτική Ιdra Kayne και η παράσταση προβλέπεται και φέτος με απανωτά sold out!!!

Ποιο το μέλλον της τηλεοπτικής του εκπομπής «Φτάσαμε»;

Ο ρόλος του τηλεοπτικού ταξιδιώτη του πάει πολύ. Αυτό αποδεικνύει το «Φτάσαμε». Ο ίδιος αν και το φοβήθηκε όταν του το πρότεινε η ΕΡΤ δηλώνει ενθουσιασμένος με την εμπειρία του στο ρόλο του παρουσιαστή.

Μέχρι τώρα έχουν γυριστεί 12 επεισόδια και τα γυρίσματα του τελευταίου  ολοκληρώθηκαν πριν 2 εβδομάδες. Οι συζητήσεις για να συνεχιστεί η εκπομπή «Φτάσαμε» με νέα επεισόδια πέρα από τα 12 που έχουν ήδη γυριστεί, έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται σε θετικό πλαίσιο μεταξύ παρουσιαστή, παραγωγής και καναλιού.

Όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν «φτάσαμε» στο τέλος… Ο Ζερόμ θα συνεχίζει να «οργώνει» την Ελλάδα και να αναδεικνύει τις ομορφιές της με τον μοναδικό του τρόπο!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ