«Βόμβα» στο Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας – BINTEO

Ανατροπή στο επεισόδιο της Κυριακής 5 Μαρτίου στο Survivor All Star.

Survivor All Star: «Αυτό ήταν κακία» – Τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και τον έριξε ψυχολογικά

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε και επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου» ανέφερε αρχικά ο περυσινός νικητής του Survivor.

Survivor All Star: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε – «Η ζωή είναι έξω» – ΒΙΝΤΕΟ

Και συμπλήρωσε: «Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει έρθει εδώ μέσα με αυτά που βλέπω».

Οι συμπαίκτες και αλλά και οι αντίπαλοι του Στάθη προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, όμως ο παίκτης των Διασήμων ήταν αποφασισμένος.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ