Τέμπη: Αυτά είναι τα δύο θύματα της τραγωδίας που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Η δραματική διαδικασία της ταυτοποίησης των θυμάτων του φρικτού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ολοκληρώνεται, όμως το θρίλερ για τις οικογένειες μίας 23χρονης κοπέλας και ενός 34χρονου άνδρα συνεχίζεται.

Τέμπη: Δύο αδελφές ήρθαν από τη Γερμανία για κηδεία και σκοτώθηκαν

Όπως μετέδωσε το Mega, τον απόλυτο εφιάλτη ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Η 23χρονη δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους. Οι γονείς της Εριέττας  έχουν αποστείλει δείγμα DNA το οποίο, όμως, δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην Λάρισα για το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Κλαούντια

Τέμπη

Αγωνία και για την οικογένεια του 34χρονου

Την εξαφάνισή του 34χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδώσει τα χαρτιά παραμονής του στην Ελλάδα.

Τέμπη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της ανιψιάς του Δημάρχου Λαγκαδά – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το DNA του από μία οδοντόβουρτσα κατόπιν υποδείξεως του φίλου του, ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τον ταυτοποιήσουν.

Τέμπη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ