ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις δηλώσεις Προβόπουλου

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις δηλώσεις Προβόπουλου

«Δεν χτύπησε καμπάνα ο κ. διοικητής, όπως λέει, χτύπησε καμπανάκι το 2008», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Προβόπουλου.

«Όμως το 2009 πριν από τις εκλογές ειδοποίησε και τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου και ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι μέτρα πρέπει να ληφθούν και ότι το άνοιγμα του προϋπολογισμού στο τέλος του χρόνου πήγαινε να γίνει διψήφιο», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Αυτό που νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ανοίγει ξανά η συζήτηση για τις ευθύνες, για το πώς φθάσαμε στην κρίση».

Αναφορικά με τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου υπογράμμισε:

«Εμείς έχουμε φάει πολύ ξύλο μετά μουσικής από τον κ. Σόιμπλε και αναφέρομαι στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια και επομένως δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα ούτε μας αγγίζουν τέτοιου είδους πολιτιστικές του πρωτοβουλίες, διότι δεν είναι αρκετές για να ξεχάσουμε όσα έχει κάνει σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας το Βερολίνο και η γερμανική πολιτική της άγριας λιτότητας που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια».

 

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του STAR

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ