Τζόυς Ευείδη: Η γνώμη που πάντα θα λέει, το τηλέφωνο που δεν χτυπάει και το remake των «Μεν και Δεν»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Τζόυς Ευείδη, η οποία έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ζωή, την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και για το γεγονός ότι πάντα λέει αυτό που θέλει δίχως να την νοιάζει, αν θα δυσαρεστήσει κάποιους.

«Λέω ότι θέλω αλλά με μέτρο δεν θέλω να είμαι προσβλητική. Θα πω αυτό που θέλω αλλά έχω και γαϊδουρινή υπομονή. Όταν φτάσω στο σημείο της έκρηξης θα έχω αντέξει πάρα πολύ καιρό».

Μιλώντας για remake παλιών σειρών παραδέχτηκε πως θα ήθελε να γυρίσει ξανά τους «Μεν και τους Δεν». «Μετά χαράς θα έπαιζα σε reunion των “Μεν και των Δεν”».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική απάντησε αρνητικά. «Μου το έχουν προτείνει αλλά δεν θα το άντεχα, στρεσάρομαι πολύ με αυτά» είπε.

Όσον αφορά για το πότε μπήκε η υποκριτική στη ζωή της; «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν μπήκα στη σχολή μέχρι τότε δεν ήθελα. Σε ηλικία 19 ετών ήμουν ανεξάρτητη. Με τον πρώτο μου μισθό πήρα φουστάνι από τον Billy Bo».

Μέχρι και σήμερα στηρίζει σθεναρά την επιλογή της να μην κάνει ποτέ σχέση με ηθοποιό. Στον έρωτα είναι χορτάτη αλλά έχει καιρό να νιώσει αυτό το συναίσθημα.

«Δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν, δεν μπορείς να ερωτευτείς, είναι λίγο στριμόκ@λα. Παλιά βγαίναμε και γνωρίζαμε ανθρώπους».

Για το αν δέχτηκε κρούση για κάποια τηλεοπτική σειρά φέτος είπε: «Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνό μου. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μία δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μ΄αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ