Τζέιμς Καφετζής: Με προσέγγισαν για το Survivor All Star

«Μεγάλο στέλεχος της Acyn Medya με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να μπω στο Survivor All Star. Εκκρεμεί το δικαστήριο με την παραγωγή. Στον Τριαντάφυλλο μπορεί να του δώσουν παραπάνω λεφτά γιατί ξέρουν ότι θα φέρει παραπάνω λεφτά» δήλωσε σε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend  ο Τζέιμς Καφετζής.

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για να είμαι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά δεν έγινε. Θα το δούμε από Γενάρη. Γενικά μου έχουν γίνει προτάσεις για πάνελ, αλλά πέρυσι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα. Δεν μου ταιριάζει να βρίσκομαι σε πάνελ εκπομπής», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Αν ο Αλέξης Παππάς είχε εκνευριστεί μαζί μου επειδή είχα κινητό, τότε κι εγώ, ο λόγος που δεν συμπαθούσα τον Αλέξη είναι ότι τραμπούκιζε έναν σεκιουριτά. Αλλά είναι λόγια δικά μου, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν είχα κινητό στο Survivor, αν είχα, θα με ψήφιζα κιόλας. Το παιχνίδι ήταν πριν δύο χρόνια, έγιναν κάποια πράγματα και εδώ και ένα χρόνο, με τον Νίκο και την Άννα Μαρία, είμαστε σπαστά. Αλλά δεν είναι ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλον, άμα βρεθούμε έξω μια χαρά θα είμαστε» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ