Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια – Tο ατμοσφαιρικό trailer λίγο πριν το μεγάλο δραματικό φινάλε

Η δραματική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» φθάνει στο τέλος της και η αγωνία κορυφώνεται. Ένα trailer με σκηνές που κόβουν την ανάσα, μας βάζει στην ατμόσφαιρα των τελευταίων επεισοδίων δίνοντάς μας μια γεύση από όσα θα ακολουθήσουν.

Ο ήχος του μουσικού καρουζέλ με το χορό νύφης και γαμπρού γεμάτος αθωότητα, συνδυάζεται άψογα με τα “σκοτάδια” των ηρώων της ιστορίας που λατρέψαμε.

Πού είναι η μικρή Ευγενία; Ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό; Ποιος είχε κίνητρο να το κάνει; Όλοι είναι ύποπτοι!

Δείτε το ατμοσφαιρικό trailer

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Τρίτη 25 Ιουνίου

Η απότομη και ανεξήγητη αλλαγή στη στάση της Κυριακούλας, συνεχίζει να προβληματίζει την Αλεξάνδρα και τον Άλκη, ενώ η εξίσου απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινόπουλου, δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην εξέλιξη των γεγονότων, οδηγώντας τον με αφορμή τον εγκλεισμό της Ιουλίας στο υπόγειο, σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με τον κουμπάρο και χρόνια φίλο του Γιωργίκη Προβιό. Ταυτόχρονα όμως, πυροδοτεί και την αντίδραση της Κατερίνης, που άλλα περίμενε και άλλα τελικά της αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια της, μετά από αυτή την επιστροφή.

Οι ενδοιασμοί που έχει, για τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτές τις επιλογές του Στασινόπουλου, είναι που θα την οδηγήσουν σε μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα βρει άμεσα συμμάχους. Και ενώ η δίκη του Ρήγα πλησιάζει και οι προετοιμασίες ώστε η υπερασπιστική του γραμμή της νόμιμης άμυνας να τον οδηγήσει σε αθώωση εντείνονται, ο Ζαφείρης, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο αίματος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Όμως η μεγάλη έκπληξη, θα έρθει από την ίδια την Ιουλία, η οποία, όπως και η μητέρα της, έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμα και με τον λάθος τρόπο.

Δείτε το trailer

Τετάρτη 26 Ιουνίου

Καλοκαίρι του 1964 και η Ιουλία, μετά την απομάκρυνσή της από το αρχοντικό και την περιοχή, επιστρέφει στο αρχοντικό με σκοπό και λαχτάρα, να επανασυνδεθεί με το παιδί της, τη μικρή Βγενιώ, που έχει γίνει πια τεσσάρων ετών. Όμως η κατάσταση που θα συναντήσει στο σπίτι είναι για την ίδια, πέρα από κάθε πρόβλεψη. Η κατάσταση, που μοιάζει μη ελεγχόμενη, αναγκάζει την Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, που ζει πια με τον Επιφάνειο, έξω από την Ελασσόνα.

Την ίδια στιγμή, ένα καθοριστικό γεγονός, φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν, όχι πάντα επιτυχώς, στις νέες συνθήκες. Η ανακαίνιση που ετοιμάζονται να κάνουν στο σπίτι τους όμως, προκειμένου να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα, θα αποκαλύψουν κάτι από το παρελθόν, που έρχεται ξανά να διαλύσει τα πάντα και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο για τον Γρηγόρη, όσο και για την Ιουλία, που εξακολουθεί να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού. Δεν είναι όμως, όπως αποδεικνύεται, η μόνη που κινδυνεύει.

Πέμπτη 27 Ιουνίου

Η νύχτα του φόνου του Γιωργίκη Προβιού, συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Λάρισας και καθιστά υπόπτους σχεδόν όλους όσους σχετίζονται με το αρχοντικό Προβιού και τον δολοφονημένο μεγαλογαιοκτήμονα. Η νέα εφημερίδα του Άλκη, καλύπτει τα γεγονότα με ένα συνταρακτικό πρωτοσέλιδο. Και ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να σκότωσε τον ισχυρό άντρα του κάμπου, αποκαλύπτεται πως αγνοείται η τύχη σχεδόν όλων όσων εμπλέκονται άμεσα με τη βραδιά του φόνου και τον τόπο του εγκλήματος.

Μέσα σε ένα θολό τοπίο, από αναπάντητα ερωτήματα, ο μεθοδικός διοικητής της χωροφυλακής Λάρισας Κωστής Στασινόπουλος, προσπαθεί να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος. Αλλά κυρίως, να βρει τι απέγιναν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και εν δυνάμει ύποπτοι για το φονικό, μαζί με το μόνο σίγουρα αθώο πλάσμα που αγνοείται από τον τόπο του εγκλήματος, την μικρή 4χρονη Ευγενία Προβιού, τα ίχνη της οποίας, έχουν χαθεί από εκείνη τη μοιραία βραδιά.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40, στον Alpha.

Μη χάσετε τα τελευταία συνταρακτικά επεισόδια!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ