Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα αναγκάζεται να πει στον Γιωργίκη πως η Ιουλία χρειάζεται χρόνο – Τι θα δούμε απόψε

Οι εξελίξεις στην μεγάλη παραγωγή του Alpha, «Το Προξενιό της Ιουλίας», θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς απόψε, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 22:40. Ο Στράτος δηλώνει αθώος και τρελαίνει τον Στασινόπουλο, ενώ η Χάδω θέλει να κλείσει τον Χρήστο στο τρελοκομείο.

Η Ιουλία συνεχίζει να αντιστέκεται όσο μπορεί στο προξενιό. Ο Στράτος δηλώνει αθώος και δε διστάζει να εκβιάσει τον Στασινόπουλο. Τα νέα του Ραζίνη κάνουν τον Ρήγα έξω φρενών και η Στάσα κατηγορεί τον Στασινόπουλο ότι βοηθά τον Ραζίνη για χάρη της κόρης του που θέλει τον Γρηγόρη. Ένας ακόμη έντονος καυγάς ξεσπά στο αρχοντικό Προβιού.

Τι θα δούμε απόψε

Η ακατανόητη ανατροπή στη στάση του Στράτου μπερδεύει ακόμα και τους δικούς του, που δεν καταλαβαίνουν που αποσκοπεί. Σύντομα όμως αντιλαμβάνονται, πως ο Στράτος, έχοντας εξασφαλίσει πως δεν υπάρχει κανένα ακλόνητο αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του, θα καταφέρει τελικά να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθεί κατηγορία! Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στράτου φέρνει κοντά τον Ατζαλίνα με την Αλεξάνδρα, που του περιγράφει την ιστορία της κόντρας με τους γονείς της και το προξενιό που την ανάγκασε να φύγει από τον Τύρναβο για την Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης εξασφαλίζει τη σύμφωνη γνώμη του Χρήστου για να’ ρθει σπίτι τους ο ψυχίατρος που τον έχει ξαναδεί, αρκεί να του φέρει μετά αυτός στο σπίτι την Ιουλία. Ενώ, η Στάσα, αναγκάζεται να πει στον Γιωργίκη πως η Ιουλία χρειάζεται χρόνο, δεν είναι έτοιμη να του απαντήσει τώρα για το προξενιό. Και ένα φόρεμα της Κατερίνης, δίνει την ευκαιρία στην Βαγγελίτσα, που νιώθει παραμελημένη, να νιώσει ότι μεγάλωσε και μπορεί να κατακτήσει τα βλέμματα των αντρών…

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 22:40

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ