Το «Έτερος εγώ: Νέμεσις» επιστρέφει με all-star καστ και εκπλήξεις

Με ένα all-star καστ, που θα ενώσει πολλές γενιές ηθοποιών, ξεκίνησε γυρίσματα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Έτερος εγώ: Νέμεσις», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV στο τέλος του 2022.

Όπως αναφέρει η Reallife, με ιθύνοντα νου τον Σωτήρη Τσαφούλια που υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της σειράς μυστηρίου, το «Έτερος εγώ» θα γίνει σημείο συνάντησης για περισσότερους από 50 ηθοποιούς, που θα δώσουν το «παρών» στην ύστατη αναμέτρηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και του Μάνου Βακούση με τον υπόκοσμο του διαβόητου «Ερπετού».

Παρότι δήλωσε ότι θα απέχει από την τηλεόραση την επόμενη χρονιά, ο Γιάννης Μπέζος υπέκυψε στη γοητεία του «Έτερος εγώ» και θα ενταχθεί στο καστ, όπου θα ενώσει δυνάμεις με τους συνοδοιπόρους του στη θεατρική παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», Π. Δαδακαρίδη και Σ. Τσαφούλια. Στη σειρά θρίλερ της Cosmote TV θα αναλάβει ρόλο και μια δημοφιλής ηθοποιός που έχει συνδεθεί με σημαντικές επιτυχίες στην ελεύθερη τηλεόραση, η Μαριάνα Τουμασάτου.

Σημαντικό comeback, μετά από μακρά τηλεοπτική απουσία, θα κάνει ο σπουδαίος Ηλίας Λογοθέτης, ενώ επιστρέφει και η Μαίρη Χρονοπούλου για μια εμφάνισηέκπληξη στο «Έτερος εγώ». Στο πολυπληθές και ιδιαίτερα ποικίλο καστ της σειράς θα δούμε, επίσης, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Αντίνοο Αλμπάνη, τον Κώστα Αρζόγλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ενώ πέρασμα από το θρίλερ της Cosmote TV θα κάνει και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, που μετείχε παράλληλα και σε επεισόδιο του «The Crown» για το Netflix.

Στην αγαπημένη του σειρά -όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε- θα εμφανιστεί με ρόλο γκεστ ο τραγουδιστής Σταν. Τέλος, στην αστυνομική σειρά θρίλερ επιστρέφουν σημαντικοί ηθοποιοί που άφησαν το στίγμα τους στους πρώτους δύο κύκλους, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Τάσος Νούσιας, ο Δημήτρης Καπετανάκος, η Βίκυ Παπαδοπούλου και η Αννα Μενενάκου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ