Δόμνα Κουντούρη: Η πρώτη συνέντευξη της τραγουδίστριας μετά τη νοσηλεία σε ψυχιατρείο

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείο παραχώρησε η Δόμνα Κουντούρη.

Η τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, μίλησε την Δευτέρα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Όπως υποστήριξε η Δόμνα Μιχαηλίδου, συνεχίζει να κρατά επαφές και να συνεργάζεται με τον Αντώνη Γούναρη. “Είναι ο από μηχανής Θεός μου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Στην υγεία μου είμαι μια χαρά. Οι διπολικοί, όταν παίρνουν αγωγή είναι μια χαρά, όταν δεν παίρνουν αγωγή υπάρχουν προβλήματα, νοσοκομεία, τρεξίματα… Έχω μιλήσει εκτενώς γι’ αυτό το θέμα. Έχω μιλήσει για δυο λόγους. Πρώτον, για να αφυπνίσω τον κόσμο σχετικά με αυτό γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει αυτό το πρόβλημα και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει και σε δεύτερο επίπεδο, για να εξηγηθώ και εγώ γιατί πολλοί ρωτούσαν πού χάθηκα και γιατί” είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία αποκάλυψε πως με την κρίση του κορονοϊού, αναγκάστηκε να εργαστεί ως διανομέας προκειμένου να τα βγάλει πέρα.

“Αναγκάστηκα να αλλάξω δουλειά και επάγγελμα. Τα τελευταία δυο χρόνια με την κρίση του κορονοϊού αναγκάστηκα να εργαστώ ως διανομέας με μηχανάκι” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Δόμνας Κουντούρη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ