Κρυσταλλία: Με λες και νταλικέρη όταν μιλάω, είμαι αθυρόστομη

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κρυσταλλία Ρήγα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια η οποία φέτος είναι και στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Κρυσταλλία μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια λέγοντας πως δεν ήταν η όμορφη του σχολείου αλλά “αγοροκόριτσο”. “Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν πολύ αγοροκόριτσο” αποκάλυψε η Κρυσταλλία λέγοντας πως ακόμη και σήμερα παραμένει αθυρόστομη. “Με λες και νταλικέρη όταν μιλάω, είμαι αθυρόστομη” συμπλήρωσε.

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της, Νικηφόρο

Η Κρυσταλλία εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, το τελευταίο διάστημα ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, καθώς πριν από ένα περίπου χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ