Σήμερα με τη Realnews: Εκδίκηση πρώτου βαθμού, ένα αστυνομικό θρίλερ από τον βραβευμένο συγγραφέα best seller Βίκτορ Μέθος

Σήμερα με τη Realnews: Εκδίκηση πρώτου βαθμού, ένα αστυνομικό θρίλερ από τον βραβευμένο συγγραφέα best seller  Βίκτορ Μέθος

Ένας πρώην κατάδικος σκηνοθετεί ξανά τη δίκη του και γίνεται δικαστής, ένορκος και… δήμιος.

Ο εισαγγελέας Σόλομον Σέπαρντ επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και μαζί με την σερίφη Μπίλι Γκρέι κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της Γιούτας. Όμως, ένας κατάδικος από το παρελθόν, εισβάλλει στη ζωή του και ζητά εκδίκηση.

Ο Αλόνσο Χαφέζ αποφυλακίζεται μετά από ένδεκα χρόνια και είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι ο Σέπαρντ τον καταδίκασε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Και έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό σχέδιο: να απαγάγει τον Σέπαρντ και να τον αναγκάσει να επανεξετάσει την υπόθεση του με μια περίτεχνα οργανωμένη εκ νέου δίκη.

Η μόνη επιλογή του Σέπαρντ είναι να ακολουθήσει το παιχνίδι του Χαφέζ, όσο η συνεργάτις του, σερίφης Γκρέι επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να τον βρει, πριν τα σχέδια του πρώην κατάδικου έχουν θανατηφόρα κατάληξη.

Με τον Χαφέζ να έχει τον ρόλο του δικαστή και του ενόρκου, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά του, ο Σέπαρντ θα είναι ο μόνος ένοχος για να εκτελεστεί.

Σήμερα με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ