Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (23/10/2023)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των κυριών, στις 20:00, στον Alpha
Επεισόδιο 21
Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον Άγη, δημιουργώντας έντονη ανησυχία σε όλους. Η Ζηνοβία αποφασίζει να αντιμετωπίσει του φόβους της και να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Η Αμαλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την Στέλλα όταν αντιλαμβάνεται ότι οι πράξεις τις δημιουργούν προβλήματα σε εκείνη αλλά και στους γύρω της. Στο Μπραζίλ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά την επίσκεψη που δεχτήκανε από τον Χρήστο. Η Φρόσω συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στον Πάρη μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Πολυξένη για τον βιασμό της Αμαλίας από κείνον. Η συμπεριφορά της όμως θα ξεπεράσει κάθε όριο φέρνοντας και την ίδια σε πολύ δύσκολη θέση.

Έρωτας φυγάς. στις 20:00, στο Open
Επεισόδιο 32
Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, την κάνει να κινδυνεύει. Όμως, το κοινό μέτωπο που δημιούργησαν οι εχθροί της, διαλύεται. Επιπλέον, εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα μέρος της παλιάς της ζωής. Ο Μάρκος, μαθαίνει αναπάντεχα, πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. Ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως και η ανάκριση του ως ύποπτου για την επίθεση κατά της Άννας, οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη.

Σασμός, στις 21:00, στον Alpha
Επεισόδιο 17
Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα επισκέπτεται το γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.

Η Γη της Ελιάς, στις 21:00, στο Mega
Επεισόδιο 24
Η Ιουλία, απογοητευμένη από την αντίδραση της Αριάδνης, αποφασίζει να γυρίσει στη Μάνη. Ο Στάθης επικροτεί την κίνησή της, καθώς θεωρεί πως η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη πίεζε πολύ την κατάσταση. Ο Μάνος και η Δήμητρα προσπαθούν να λογικέψουν τη Μαρίνα, αλλά εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον άντρα της και την Αφροδίτη. Η Αντωνία βρίσκει μια απροσδόκητη σύμμαχο στο πρόσωπο της Αρετής. Ο Παρασκευάς ανοίγει διπλό ερωτικό μέτωπο, με την Ειρήνη και με τη Θεοδώρα. Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει βαριά ανάμεσά τους. Ο Μιλτιάδης προειδοποιεί τον Σωτήρη πως θα τον δώσει στην αστυνομία αν δεν εγκαταλείψει το σχέδιο δολοφονίας του Φίλιππου.

Η Μάγισσα, στις 21:00, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 14
Ο Μάρκος μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία απ’ τον πύργο και καταρρακώνεται. Ο Τζανής έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μεταξία, καθώς μαθαίνει πως αποκάλυψε στη Γερακίνα την παράνομη σχέση τους. Η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει κι εκείνη της προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα, σύμμαχό της. Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα συγκλονίσει την Αναστασία. Ο Αντρέι βλέπει στο πρόσωπο του Μανόλη, τον σωστό άνθρωπο που θ’ αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Οι Πανθέοι, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ
Επεισόδιο 23
Ο Ανδρέας προτείνει στη Μάρμω να βγουν έξω οι δυο τους. Η Μάρμω, αν και δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη διάθεση, δέχεται χωρίς να ξέρει πως στο μέρος που θα πάνε θα βρίσκεται και ο Κίτσος! Οι συμβουλές του Στάθη προς τον Φάνη για να φέρει πίσω τη Βέτα στο σπίτι τους όχι μόνο δεν θα πιάσουν τόπο αλλά θα φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Φάνη. Ο Ισίδωρος ,μετά την επίσκεψή του στην Καλή, πηγαίνει στη Χρυσοστόμη και απαιτεί να μάθει όσα ξέρει και πρώτα απ’ όλα ποιος είναι επιτέλους το νόθο παιδί! Η Λιάνα περνάει όλο το βράδυ στο Γραμματικό και έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον ξάδελφό της, τον Θωμά ενώ ο Γαζής βρίσκει τον Φάνη και του κάνει μια πρόταση που θα δημιουργήσει καινούργιες αναταράξεις στις ζωές των Πανθέων.

3ος Όροφος, στις 21:15, στην ΕΡΤ1
«Πατρικό φίλτρο» & «Το Βιογραφικό»
Η Αντωνία φεύγει. Ο Γιάννης και η Υβόννη συζητούν για την Αντωνία και τον Αντρέα μέχρι που ο Αντρέας έρχεται και ξεσπάει για την αδικία που συνέβη στη δουλειά του και επέφερε την απόλυσή του.
Ο Γιάννης συνεχίζει να είναι απελπισμένος με το ζήτημα της δουλειάς και προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεμπροστιάσει το αφεντικό του. Η Υβόννη και ο Γιάννης προσπαθούν να τον βοηθήσουν στείλει βιογραφικό σε άλλες εταιρίες.

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ, στις 21:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 13
Η απόπειρα δολοφονίας της Καμβύση και ο τραυματισμός του Λημνιού ανατρέπει τις ισορροπίες στην Αστυνομία και ο Ίσσαρης πρέπει να λογοδοτήσει στους συναδέλφους του για το ότι αμέλησε να δώσει σημασία στις προειδοποιήσεις και τις απειλές. Ο Λημνιός μετατρέπεται σε ήρωα και η Δάφνη παραπονιέται στις αρχές για μεροληψία και αδιαφορία της Αστυνομίας.

Ο συνεταίρος του Ίκαρου, προτείνει στον Μάκη να δουλέψει μυστικά για εκείνον, αλλά τον υποβάλει σε μια δύσκολη δοκιμασία για να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να αντέξει την πίεση. Ο Βασίλης προσπαθεί να επηρεάσει τους μαθητές για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, βλέποντας ότι κάποιοι από αυτούς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι με τα μυστικά τους.

Ο Ίσσαρης διερευνά τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης υπό την πίεση της Χρύσας και μαθαίνει ότι εκείνη ήταν που ζήτησε να τους μεταθέσουν στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών με προαγωγή. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρατήσει τη Νάσια μακριά του, για να μην προκαλέσει τον πατέρα της. Η ένταση στη σχέση της Μπετίνας με τη Ζωή συνεχίζεται με αφορμή την αποκάλυψη για τον άγνωστο γιο της.

Ο Κάσδαγλης τσακώνεται με τον Νικόλα, αμφισβητώντας κι εκείνος, με τη σειρά του, τη σχέση του με την Πέρσα και πλέον αρχίζει να τον επηρεάζει. Ο Ίκαρος προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τη Δάφνη, η οποία έχει πανικοβληθεί μετά την απόπειρα και φοβάται για την οικογένειά της.

Στο σχολείο, οι μαθητές διαλέγουν συμμαχίες. Η Μαργαρίτα αρνείται στον Πέρη να πάει να καταθέσει κάποια πράγματα που ξέρει γιατί δεν θέλει να μπλέξει. Η Έφη υποπτεύεται ακόμα τον Σταύρο και συνειδητοποιεί ότι τον προστατεύει ο ίδιος ο λυκειάρχης.

Η Δέσποινα θέλει να τιμωρήσει τον Νικόλα για την ανασφάλεια που προκαλεί στον Κάσδαγλη. Για τον λόγο αυτό, του μεταφέρει ψευδώς ότι η Πέρσα είχε ερωτική σχέση με τον άντρα της κι ότι έχει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Ποια συμφωνία με τη Δέσποινα παίρνει πίσω ο Σταματάκης; Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στην πολιτικό και τον πυροβολισμό του Λημνιού;

Παγιδευμένοι, στις 22:30, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 7
Η ανακάλυψη που έκανε ο Δημήτρης δεν πείθει τον Σταύρο που, πλέον, από την ανάγκη του να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του έχει χάσει την ψυχραιμία του. Οι συγκρούσεις με την Αγγελική κλιμακώνονται. Ο Αλέκος δέχεται πιέσεις από τον Μίλτο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει. Ο Νίκος είναι, πλέον, σίγουρος ότι η Χρύσα έχει σχέση με τον Περικλή κι έχει βαλθεί να βρει ποιος είναι αυτός ο άντρας που έχει ερωτευτεί η γυναίκα του.

Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης συνεχίζουν την έρευνα, συνδέοντας το παλαιότερο έγκλημα που είχε θύματα μία ολόκληρη οικογένεια με το τωρινό. Ο Θοδωρής ψάχνει να βρει τον Άκη. Τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον φέρει κοντά στα ίχνη του πρώην κολλητού του φίλου που τον πρόδωσε. Δύο εξαφανίσεις, ενός άνδρα κι ενός παιδιού, ανησυχούν τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μήπως ο δολοφόνος αποφάσισε να χτυπήσει ξανά; Ενώ ο Σταύρος προσπαθεί να ανασυγκροτήσει το μυαλό του, μία φωτογραφία που θα βρει με περίεργο τρόπο θα του θέσει ένα μεγάλο δίλημμα. Θα πέσει ο Σταύρος στην παγίδα;

Ο Γιατρός, στις 22:40, στον Alpha
Επεισόδιο 7: «LIKE»
Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει. Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Το Ναυάγιο, στις 22:50, στο Mega
Επεισόδιο 12
Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο προκαλώντας την οργή του Μιχάλη. Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας. Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Ο Τρύφωνας πηγαίνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα. Όταν φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου κάνουν την Ειρήνη να παραλύσει. Κι ενώ η Ειρήνη παλεύει να βρει το θάρρος να ξαναμπεί σε καράβι, ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Παντελίδη, για το «Φοίνιξ».

Η Παραλία, στις 22:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 33
Σε μια προσπάθεια μύησης του Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη Λειτουργία. Η παρουσία τους στο κήρυγμα προκαλεί συζητήσεις στο χωριό, σχετικά με τη σχέση που έχουν αναπτύξει. Παράλληλα, η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα και προσφεύγει στη Νικολίνα για βοήθεια. Μια ξαφνική αδιαθεσία του Χάρι αρκεί για να τον κρατήσει μακριά από τους ασθενείς του. Πώς θα το διαχειριστεί, όμως, αυτό η Υπατία;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ