Τι όνειρο είδε ο Τράγκας

Τι όνειρο είδε ο Τράγκας

Το…όνειρο που είδε αποκαλύπτει μέσω Facebook ο Γιώργος Τράγκας, αναλύοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο τις καυτές πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα του Crash που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει ο Γιώργος Τράγκας στη σελίδα του στο Facebook

Αύριο εκρηκτικό CRASH όπως… Christine Lagarde!

Hello brothers!

Δεν θέλω να θεωρηθώ προβοκάτορας αλλά διαισθάνομαι ότι οι τριβές στους αρμούς της τριμερούς κυβέρνησης δεν οφείλονται στο πλαίσιο των ήδη ανύπαρκτων εργασιακών δικαιωμάτων που θέλει να υποστηρίξει ο κ. Κουβέλης, ούτε στο περίφημο έγγραφο του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που είναι το χιλιοστό που στέλνει ο Σόιμπλε, πιέζοντας για

την καθιέρωση ειδικού λογαριασμού στην ΕΚΤ που θα χειρίζεται ουσιαστικά απευθείας (μέσω τρόικας) το Βερολίνο.

Στο όνειρό μου τη νύχτα είδα το κτίριο του ΟΠΑΠ. Μέσα στον ύπνο μου, έπαιζα ως καθηγητής – που λέει και η διαφήμιση – ατέλειωτο στοίχημα. Ποντάρισα σε ένα τσέχικο φαν που έχει αρκετούς μπίλιονερς. Μετά είδα το πρόσωπο ενός επιτυχημένου επιχειρηματία στα πετρέλαια, του Δημήτρη Μελισσανίδη και μετά είδα τον Σωκράτη Κόκκαλη να γελάει δυνατά «χαχαχαχαχαχααχαχ». Πίσω μια γιγαντιαία αφίσα της Lottomatica. Περίεργο όνειρο αφού κατέληξε σε συμπλοκή με κάποιες σκιές βαρόνων και μαρκησίων και άλλων εταιρειών που φώναζαν: «Τα εργασιακά, τα εργασιακά, επιστροφή στον μεσαίωνα, Φώτη… πράξε το καθήκον σου και σώσε τους εργαζόμενους. Βαγγέλη, το έγγραφο, το έγγραφο, στα άλογα, στα άλογα, στα όπλα, στα όπλα…».

Ξύπνησα μέσα στον εφιάλτη φωνάζοντας: «Όχι άλλο κάρβουνο, δώστε, δώστε τον ΟΠΑΠ να ησυχάσουμε!».

Φιλαράκια μου, η δραματική ιστορία της πληγωμένης και πολύπαθης κατοχικής Ελλάδας, περνάει δυστυχώς και μέσα από τις Συμπληγάδες των προσωπικών και των συμφερόντων της διαπλοκής τέσσερις μήνες μετά από διπλές εκλογές και με τον ύπατο αρμοστή να επιθεωρεί τα υπουργεία ενώ τα διεθνή μέσα γράφουν ότι πρόκειται να προσλάβουμε ξένους μάνατζερ για όλους τους αρμούς της κρατικής μηχανής. Όπως και το 40-44 υπήρχαν τα κατοχικά δάνεια οι μαυραγορίτες και οι λαδέμποροι, έτσι και τώρα πάνω από ένα υπνωτισμένο και παθητικοποιημένο πλήθος επικρατεί το ίδιον όφελος και η λογική ποιος θα βγει μέσα από το τυφώνα της κρίσης έχοντας περισσότερα λεφτά!

Brothers, αύριο κυκλοφορεί το CRASH. Ο Παπακωνσταντίνου έχασε το CD, αλλά εγώ βρήκα τον Διώτη και τον έπεισα να μου δώσει μια τετράωρη καυτή συνέντευξη για όσα έζησε 20 χρόνια ως επικεφαλής της αντιτρομοκρατίας και της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος και ως ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ. Νομίζω πως είναι μια συνέντευξη που αξίζει να την διαβάσουν όλοι.

Επίσης στο αυριανό CRASH, όσα κατέθεσε στον οικονομικό εισαγγελέα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης τα οποία καίνε τις δύο μοιραίους ΠΑΠ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Σε αυτή τη συνέντευξη θα μάθετε γιατί ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε τόσο ενδιαφέρον για την Ελλάδα ώστε να ζητάει από τον Παπανδρέου σχεδόν πριν ακόμη γίνει πρωθυπουργός να ζητήσει αναδιάρθρωση του χρέους αλλά ο επισκέπτης καθηγητής στο Χάρβαρντ δεν τον άκουσε για δικούς του λόγους που κατέστησαν θανάσιμοι για τη χώρα και την οδήγησαν στην άβυσσο του μνημονίου.

Ακόμη στο CRASH που κυκλοφορεί αύριο σε όλα τα περίπτερα διαβάστε:

α) Το απόρρητο ημερολόγιο του Λοβέρδου. Οι σημειώσεις που κράτησε για όλα τα υπουργικά συμβούλια και τις συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ, για τις ίντριγκες αλλά και τις κάστες στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και για όσα έλεγε ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου. Σημειώσεις που παρέδωσε σε δικηγόρο για να δημοσιοποιηθούν σε ανύποπτο χρόνο αλλά εμείς τις βρήκαμε, τις επιβεβαιώσαμε και τη δημοσιεύουμε.

β) Την έρευνα που κάναμε σε όλους τους κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούν το Καρούζος Laundry. Σε αυτή την έρευνα που έγινε στο downtown της Γλυφάδας, θα πάρετε μια πολύ δυνατή γεύση από το χαρμάνι ενός μεγάλου κυκλώματος που δεν άρμεγε μόνο τα δάνεια των τραπεζών ούτε έπαιζε μόνο με το real estate. Εμείς πήγαμε το ρεπορτάζ του Χατζηνικολάου μερικά μέρα πιο πέρα. Τον άλλο μήνα θα δούμε…

γ) Έχω την αίσθηση ότι η συνέντευξη του Μητροπολίτη Πειραιά θα προκαλέσει την εκδήλωση… πολλών θανάσιμων αμαρτημάτων διότι ο Σεραφείμ κάνει πολιτικό ευχέλαιο με υγρό πυρ και ανοίγει παρτίδες και λογαριασμούς με κόμματα, επώνυμους και αποκλίνουσες συμπεριφορές. Ομολογώ ότι δίσταζα να βάλω αυτή τη συνέντευξη αλλά ο Ιεράρχης δεν είναι πρώτη φορά που κάνει σαματά. Και επειδή εγώ γενικά υπέρ της ελευθεροστομίας αποφάσισα να τη δημοσιεύσω και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αμήν και… απεταξάμην!

δ) Οι συνεντεύξεις που έχουμε στο περιοδικό είναι – όπως κάθε μήνα – πολύ δυνατές. Μιλάνε και λένε διάφορα εκρηκτικά η Ρένα Δούρου που επέστρεψε στη TV, ο Νίκος Φωτόπουλος που προκαλεί βραχυκυκλώματα στην πολιτική σκηνή, ο Αντώνης Αραβαντινός που ανοίγει τις πόρτες των φυλακών και των… λογαριασμών, ο Πάνος Καμμένος που βγαίνει δυνατά εναντίον των καναλαρχών, ο Χρήστος Παπάς της Χρυσής Αυγής που τα χώνει χοντρά στην ΕΥΠ, ο καθηγητής Γιώργος Ρούσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ.

ε) Είναι τιμή για εμένα και για το περιοδικό ότι ο Ρόμπερτ Φισκ, ο πολυβραβευμένος βρετανός δημοσιογράφος του Independent, επί δεκαετίες πολεμικός ανταποκριτής στη Μέση Ανατολή, μιλάει στο CRASH για τις εξελίξεις στην περιοχή μας και για την συμπεριφορά των γερμανών απέναντί μας.

Πάντα αναρωτιόμουν πως η Γερμανική Σχολή Αθηνών γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου. Πάντα έλεγα μέσα μου, τι λένε στους έλληνες σπουδαστές για το 40-44. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τελειώσει τη Γερμανική Σχολή. Έτσι αποφασίσαμε και κάναμε ένα ρεπορτάζ βουτώντας μέσα στις επετηρίδες και τις σειρές των αποφοίτων της Σχολής. Έχει ενδιαφέρον, διαβάστε το αύριο στο CRASH.

Και μην ξεχάσω, όπως ο Ακάκιος, τα μακαρόνια για τα εστιατόρια του Πενταγώνου, να είναι Sbakis & Co. Διαβάστε τα έγγραφα με τις υπογραφές του ΚΥΣΕΑ για τα TOR M-1 και όχι μόνο και τις πληροφορίες για το ποιοι βοήθησαν τον Καμπούρογλου να κρεμαστεί στη Τζακάρτα.

I love you brothers, ο πολύ διεφθαρμένος και νοσηρός φίλος σας.

Αγοράζετε επίμονα ελληνικά προϊόντα. Καλλιεργείτε κάθε σπιθαμή γης που έχετε διαθέσιμη, μην πέφτετε σε κατάθλιψη. Το καλύτερο φάρμακο είναι ο έρωτας (όχι μόνο ο πλατωνικός) και οι ταινίες δράσης συμπεριλαμβανομένων και όλων εκείνων του… DORCEL και του SALIERY!

Η κυβέρνηση δεν πέφτει γιατί ο Φώτης είναι «πολύ μεγάλος», «θα ψηφίσει παρών» αφού ο Σαμαράς θα το πάει όλο σε ένα, πολύ… νοικοκυρεμένα!. Ο Βενιζέλος όπως μαθαίνω θέλει να γίνει αντιπρόεδρος αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω.

Συμπέρασμα: Το καλύτερο μαγαζί – γωνία είναι ο ΟΠΑΠ…

Many kisses!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ