Θεσσαλονίκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον «Μaestro» Παπακαλιάτη για το Netflix

Στο Ολύμπιον, στην έδρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε στο Agora talks, σε εκδήλωση – διάλογο με δημιουργούς ταινιών για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το GRTimes, στη διάρκεια της παρέμβασης του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία των οπτικοακουστικών παραγωγών στη χώρα μας, όχι μόνο για τον πολιτισμό, αλλά και για την οικονομία, επισημαίνοντας παράλληλα πως μόνο φέτος γίνονται στη χώρα μας 200 παραγωγές.

Συνεχάρη, μάλιστα, και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη μεγάλη επιτυχία του “Maestro” της σειράς τα δικαιώματα της οποίας εξασφάλισε το Netflix. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται μέχρι τέλος του έτους για τους συνδρομητές της υπηρεσίας σε Ελλάδα και Κύπρο και από το 2023 σε όλον τον κόσμο.

Το tweet του Netflix για το «Maestro»

Όπως έχει γίνει γνωστό, το “Maestro” θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix. Το σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα φτάσει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ενώ θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Το ελληνικό Netflix ανακοίνωσε την τεράστια αυτή επιτυχία για τον Έλληνα δημιουργό με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, το Netflix δημοσίευσε μια αγγελία για ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από τον σπουδαίο μαέστρο Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

“Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Tweet.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ