Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η ατάκα του στην Ελένη Μενεγάκη που την έκανε να κοκκινίσει

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάθισε την Τετάρτη στον καναπέ της εκπομπής “Ελένη” και μίλησε μεταξύ άλλων για το «Night Out», τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο MEGA.

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, ο γνωστός ηθοποιός της αποκάλυψε αρχικά ότι όποτε τη συναντάει… έχει μια περίεργη ταχυπαλμία.

«Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα από την Αμερική έκανα μία σειρά και έπαιξα για πρώτη φορά θέατρο, το «Σεσουάρ για Δολοφόνους». Ήρθες μία μέρα στην παράσταση και δεν μπορούσα να παίξω, δεν ξέρω γιατί! Έτυχε πριν από πολλά χρόνια να βγούμε μαζί για φαγητό, είχαμε κοινούς φίλους, και πολλές φορές αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την ακτινοβολία που έχεις πηγαία και τη δίνεις… Πολλοί άνθρωποι είναι φωτεινοί, αλλά λίγοι το μεταλαμπαδεύουν. Τρώγαμε στο εστιατόριο και κοιτούσα πάνω σαν χαζός, να δω εάν σε φωτίζει κάτι! Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει μαζί σου», είπε στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία τον ευχαρίστησε για τα όσα ανέφερε.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Γερμανία και λόγω της διπλωματικής ιδιότητας των γονιών του, η οικογένειά του ταξίδευε διαρκώς από τότε που ήταν μικρός.

«Μπορεί να αισθάνομαι χάσιμο χρόνου το να κάθομαι σε ένα τόπο για πολύ καιρό, όπως και το να κοιμάμαι. Κοιμάμαι βαθιά και πολύ, γι’ αυτό και ίσως να θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τι είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για το «Night Out»

“Το «Night Out» είναι μία ιδέα που γεννήθηκε πέρυσι και εγώ και η ομάδα μου θέλαμε να κάνουμε ένα σόου που αποδομεί σοβαροφανείς ανθρώπους ή καταστάσεις. Περισσότερο αποδομείται το night show ως έννοια.

«Και μόνο από το γεγονός ότι έχω πάρει ένα night show και το έχω βγάλει από τα νερά του και το έχω κάνει σε ένα κινούμενο πλατό σε λεωφορείο, νομίζω πως αυτό από μόνο του κάνει ένα night show… περίεργο. Μπορεί να το δεις και να ενθουσιαστείς, γιατί αισθάνεσαι ότι υπάρχει κίνηση! Το «Night Out» καταλήγει σε talk show, σε μία ωραία συνέντευξη. Μπορεί να ξεκινήσει ως fear factor, με δοκιμασίες. Συνήθως οι καλεσμένοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν, εάν είναι κάτι δύσκολο θα συζητηθεί από το ίδιο πρωί».

«Το «Night Out» είναι μία κράση πολλών εκπομπών. Ο βασικός της γνώμονας είναι ότι έχουμε ένα λεωφορείο της γραμμής που χρησιμοποιούσε το Εθνικό Θέατρο για παραστάσεις και το έχουμε μετατρέψει σε τσίρκο-πλατό, όπου παραλαμβάνω έναν καλεσμένο από τη στάση του λεωφορείου και κάθε στάση έχει κι από ένα challenge», ανέφερε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η γνωριμία του με τις Καρντάσιανς και η ατάκα προς την Ελένη Μενεγάκη

«Στην Αμερική τελείωσα όλο το Λύκειο, σπούδασα πολλά χρόνια εκεί και πηγαινοέρχομαι αρκετά συχνά για επαγγελματικούς λόγους. Δουλεύω εκεί ως παραγωγή. Με μια ομάδα φτιάχναμε εφαρμογές για τις Καρντάσιανς. Τις γνώρισα και μου φάνηκαν μια χαρά. Δεν έπαθα αυτό που παθαίνω μαζί σου!», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι φέτος δεν ήθελε να παίξει στην τηλεόραση: «Από την μία θα σου απαντούσα ότι δεν θέλω να κουράσω, δεν ισχύει. Μπορεί και να ισχύει! Κυρίως θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα, για να είμαι εμπνευσμένος», τόνισε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ